Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

mayBBelline*

Και ο ''πόλεμος''των bb,καλά κρατεί!
Μετά απο την επιτυχία της Garnier,η Maybelline κυκλοφόρησε τη δική της πρόταση για όλες εμάς που θέλουμε να έχουμε φρέσκια επιδερμίδα με μια κίνηση.
8 σε 1 λοιπόν και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω!
Έχοντας χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την αντίστοιχη  bb της Garnier,θεωρώ οτι η συγκεκριμένη τουλάχιστον για εμένα μου ταιριάζει περισσότερο.
Kυκλοφορεί σε αυτή την τόσο κοριτσίστικη συσκευασία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την προσέξεις στη βόλτα σου απο το σταντ των καλλυντικών.Σε 5 αποχρώσεις σίγουρα θα βρεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα της επιδερμίδα σου
Όπως μπορείς να διαβάσεις έχει αρκετά ''χαρίσματα''.
Αυτό που μου έκανε κλικ αρχικά,ήταν το γεγονός οτι περιέχει δείκτη προστασίας 30!Ιδανικό για τις καυτές ημέρες που έρχονται,δεν νομίζεις;
Ενα ακόμη συν για τα δικά μου γούστα είναι το γεγονός οτι είναι oil free.Κάτι που ψάχνω σε όλες τις κρέμες που βάζω στο πρόσωπο μου.Το θέμα ήταν αν όντως μπορούσε να πραγματοποιήσει τα δικά μου ''θέλω''..Την χρησιμοποιώ αρκετές εβδομάδες τώρα και είναι νομίζω μια καλή στιγμή να σου πω τις εντυπώσεις μου.
Αρχικά αν θέλεις να έχεις ενα οικονομικό προ'ι'όν που δεν θα τσιγκουνεύεσαι τη χρήση του,νομίζω οτι ήδη φιγουράρει στην  παραπάνω εικόνα.Κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ και αν πετύχεις και έκπτωση μη διστάσεις να πάρεις δυο.Αν θέλεις να είσαι περιποιημένη και να αποφύγεις τη χρήση ενυδατικής,τότε βρήκες το προ'ι'όν που ήθελες.Όλα τα πρωινά βάζω λίγη ποσότητα περιμένω μερικά λεπτά και μετά απλώνω πάλι άλλη μια.Και είμαι ok!
Μην περιμένεις όμως να καλύψει όλα τα σπυράκια ή τις δυσχρωμίες που έχεις χωρίς να βάλεις και λίγη πούδρα μετά.Εγω την έχω αφήσει μόνη της και με λίγη μάσκαρα με έβγαλε ασπροπρόσωπη για μερικές ώρες.Πολλές φορές την φοράω σαν βάση και με λίγη πούδρα ή μέικ απ είναι τέλειο το αποτέλεσμα.Διαρκεί περισσότερο το μακιγιάζ μου χωρίς να το ανανεώσω για περίπου 6-7 ώρες.Μου αρέσει που αφήνει μια ελαφριά γυαλάδα φρεσκάδας. Που δεν κάνει ''πορτοκαλί''το πρόσωπο μου-μου έχει τύχει ΚΑΙ αυτό:(
Είναι πολύ ελαφριά και δεν έχει μυρωδιά ενοχλητική ή έντονη κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει πολύ όταν συμβαίνει στα μέικ απ.
Αν σου αρέσει να έχεις ενα ελαφρύ,ενυδατικό αποτέλεσμα πιστεύω οτι η συγκεκριμένη bb-dream fresh θα σε κερδίσει!

xxx


19 σχόλια:

  1. Εντυπωσιαστηκα !!! Πολυ ωραία πρόταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν έχω να σου δώσω μια ενημέρωση αν δεν την έχεις..εγώ βασικά τυχαία το είδα σήμερα στην τηλεόραση και εντυπωσιάστηκα! Η L'oreal (αν δεν κάνω λάθος) εχει βγάλει μια νεα σειρά, την συνέχεια των BB που την ονομάζει CC. Μάλιστα η πράσινη πρόλαβα να ακούσω καλύπτει την δυσχρωμία και η μωβ δίνει λάμψη στις θαμπες επιδερμίδες. Η σύστασή τους είναι τέτοια λεει που μόλις εφαρμόζονται παίρνουν το σωστό χρώμα ανάλογα την επιδερμίδα. Μάλιστα το έφάρμοσαν σε ενα μοντέλο με κοκκινίλες εμφανείς στην κάμερα και το αποτέλεσμα ήταν άψογο!Εγώ πάντως σκέφτομαι να πάω να τις ψάξω για να δοκιμάσω πάνω μου.. και αφού είναι η εξέλιξη των ΒΒ θεώρησα όμορφο να σε ενημερώσω και εσένα. Αν έχεις προσωπική εμπειρία όμως θα ήθελα να μου πείς.. γιατί μερικές φορές καλά τα λένε στις εκπομπές αλλά η πραγματικότητα διαφέρει!

    Ενδιαφέρον ανάρτηση πάντως!! Εντυπωσιάστηκα ακόμα μια φορά! Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλη μου!!
      Ετοιμάζω σχετική ανάρτηση-ενημέρωση για τις συγκεκριμένες CC!!
      Tις γνωρίζω εδω και καιρό και τις έχω παραγγείλει! (Δυστηχώς δεν υπάρχουν ακόμη στα Hondos Center της περιοχής μου!)
      Εννοείται οτι θα ακολουθήσει και review!

      Φιλάκια*

      Διαγραφή
    2. Τέλεια!! Οπότε θα περιμένω να δω τι έχεις συγκεντρώσει πριν τρέξω να αγοράσω!!! Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Θέλω να τη δοκιμάσω! Για την ακρίβεια τη δοκίμασα σε δειγματάκι από περιοδικό και μου άρεσε πολύ. Έχω τη CC cream της L'Oreal, την πράσινη αλλά...δε με έχει ενθουσιάσει, ακόμα τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Είναι πολύ καλή!
      Τη CC δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά πιστεύω οτι χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να μας δείξει τι αξίζει!!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  4. Α! Καλά πού ζω;;;;;;;;
    Εμένα πρέπει να με διδάξεις βήμα βήμα από την αρχή!
    Είμαι άσχετη!
    Μία αντιρυτιδική χρησιμοποιώ κάθε πρωί ( της avon) κατάλληλη για την ηλικία μου και μία μάσκα κατά διαστήματα όταν κάνω μποτέ με τη συσκευή υδρατμών που έχω ! ( Βασικά οφείλω να ευχαριστώ τη μαμά μου και τα καλά γονίδια αλλιώς θα σου 'λεγα....)
    Έλα; Σε έκανα καθόλου να γελάσεις;
    Εμένα πάντως πρέπει να μου κάνεις ιδιωτικό σεμινάριο να ξέρεις!
    Σε φιλώ! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρααα!
      Αν γέλασα λέει;;;;)χαχαχα
      Εγω είμαι beauty maniac!χαχαχα
      Λατρεύω οτι έχει να κάνει με ομορφιά,καινούρια προ'ι'όντα και θεραπείες!!
      Ψάχνω καινούρια συστατικά και χαίρομαι όταν βρίσκω μερικά διαμαντάκια μέσα στα χιλιάδες κουτάκια που κυκλοφορούν!!
      Αχ,σίγουρα θες σεμινάριο:);)
      Να το κανονίσουμε!!χαχα
      Μπορείς να παρακολουθείς τη στήλη της ομορφιάς που βρίσκεται στο myStickland!!
      φιλάκιααα!

      Διαγραφή
  5. την εχω δοκιμασει απο δειγματα και μου αρεσε πολυ!λεω να την αγορασω μολις ομως τελειωσω τιποτα απο αυτα που εχω ηδη!πολυ ωραιο το ποστ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το βρήκες ενδιαφέρον!!!
      Θα χαρώ να διαβάσω και τα δικά σου σχόλια λοιπόν!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  6. Για πρωί και με τόσο δείκτη προστασίας έχω την εντύπωση πως είναι τέλεια...κι αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με την ενυδατική κάνει για όλες τις ηλικίες ε?
    Θα περιμένω να δω πως σου φάνηκε και η CC...φιλιά πολλά και καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία!
      Σίγουρα κάνει για όλες τις ηλικίες,γιατί είναι ελαφριά.Και ο υψηλός δείκτης προστασίας είναι σίγουρα πλεονέκτημα!!
      Εχω κάνει μια σχετική έρευνα και ετοιμάζω ενημερωτική ανάρτηση για τις CC..Έχω κάνει παραγγελία και ελπίζω να τη δοκιμάσω σύντομα!!
      Φιλάκια πολλά!!
      Καλό τριήμερο!!

      Διαγραφή
  7. τη συγκεκριμένη δε την έχω δοκιμάσει μιας και έχω ακόμη της garnier!! αλλά αφού υπάρχουν οι cc λέω να πάω κατευθείαν σε αυτές!!! :) φιλάκια πολλά πολλά my μου ινδιάνα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ είχα δοκιμάσει την bb της Garnier. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, αν και όσο καλοκαίριαζε την έβρισκα όλο και πιο λιπαρή. Είχα σκοπό να δοκιμάσω και την αντίστοιχη που βγήκε αργότερα για πιο ματ αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι με αυτή σου την ανάρτηση με έπεισες να δώσω μια ευκαιρία και στην Maybelline. Εξάλλου έχουν και την ίδια τιμή. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλημερα φιλαναδα!!Πραγματικα μ επεισες να την δοκιμασω..ισως ειναι καλυτερη απο της garnie που χρησιμοποιω!Σ ευχαριστουμε γι ακομα ενα ωραιο ποστ!!Σου ευχομαι ενα τελειο σ/κ!!φιλακια!!
    http://shoppingtherapy153.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάνω στην ώρα ήρθε το post σου. Τελειώνω την bb της garnier και αναρωτιώμουν ποιά να δοκιμάσω μετά. Σκεφτομουν μήπως πάρω από ebay καμιά μάρκα που δεν υπάρχει εδώ αλλά ,με βάζεις σε σκέψεις τώρα!
    Καλημέρα!
    xo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ααα! Μου φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να την αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το blog σου..Σε ακολουθώ..Αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά στο δικό μου
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χμμ... θα τη δοκιμάσω άμεσα μου φαίνεται... είχα δοκιμάσει την bb της Garnier σε δειγματάκι και ενθουσιάστηκα, ωστόσο το ξέχασα στη συνέχεια και αγόρασα ποτέ ολόκληρο σωληνάριο! Ήρθε η ώρα λοιπόν, μια και λες ότι έχει τόσο μεγάλο δείκτη προστασίας...τέλεια ;-)

    Φιλιά όμορφή μας και ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή