Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

nails..academy*

Όσο και αν μου αρέσουν τα καλλυντικά μου σκορπισμένα τα βερνίκια νυχιών μου και όλα τα εργαλεία  που χρειάζομαι για ενα επιτυχημένο μανικιούρ-πεντικιούρ,θέλω να βρίσκονται σε τάξη.Σκέφτηκα λοιπόν να αρχίζω να μαζεύω σιγά σιγά όλα αυτά που έχω χρησιμοποιήσει,να φροντίσω για μια οικονομική ..φωλίτσα και να δω τελικά ποιά αξίζουν, ποιά ευχαρίστως θα αγόραζα για δεύτερη φορά και βεβαίως με ποια είμαι σε ''διάσταση.''Μη ξεχάσω να σου πω οτι εδω και 2 περίπου χρόνια,έπαψα να δίνω χρήματα και με θέληση,επιμονή και εξάσκηση τα καταφέρνω μια χαρά(μάθε τέχνη..)..και μόνη μου.
Αφού αποχωρίστηκα αρκετές συσκευασίες που είχαν λήξει προ πολλού,βρήκα ενα εύκολο και δωρεάν τρόπο να τα έχω σε μια σειρά.Τα τοποθέτησα σε άδεια κουτιά παπουτσιών και έτσι μπορώ να τα έχω όλα συγκεντρωμένα.Ας αποφασίσουμε λοιπόν πια αξίζουν και ποιά όχι..
**Αγαπημένη αγορά,είναι τα βερνίκια Κορρέ.Ειλικρινά δεν περίμενα να είναι τόσο καλά.Τα δοκίμασα εντελώς τυχαία,όταν πηγαίνοντας σε ενα φαρμακείο,δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα χρώματα τους.
Ζωηρά,πλούσια χρώματα που απλώνονται πανεύκολα,στεγνώνουν γρήγορα και διαρκούν υπερβολικά πολύ.!Ενα ακόμη πλεονέκτημα,είναι οτι δεν χρειάζονται top shine ή top coat,για να γυαλίσουν.Η τιμή τους είναι γύρω στα 5 ευρώ(με μια μικρή έκπτωση..)Εδω θα δεις τα αγαπημένα μου χρώματα!
**Η εταιρία Cοlor Club,βρέθηκε με δισταγμό-αρχικά-στο νεσεσέρ μου,αλλά με την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων,τη σταθερότητα και το γρήγορο στέγνωμα,έγιναν τα αγαπημένα μου!
Αν αναζητάς και διάρκεια,τότε να είσαι σίγουρη οτι θα σου την προσφέρουν.Εχω φωτογραφίσει μερικά απο τα αγαπημένα του καλοκαιριού,με πολύ όμορφο αποτέλεσμα και νόστιμα χρώματα.Εκτός απο τα online καταστήματα που μπορείς να τα προμηθευτείς,υπάρχουν και σε καταστήματα με είδη κομμωτηρίου.
Το τελευταίο μου απόκτημα είναι το Poptastic!!Υπέροχο κοραλλί*
**Εrre Due:Πολύ γνωστή εταιρία για τα καλλυντικά της και για τα βερνίκια νυχιών.Εξαιρετική ποιότητα..ειδικά τα last minute..μμμ!τέλεια..Εδω βλέπεις αυτά που προτίμησα φέτος το καλοκαίρι..
Σημείωσε τους αριθμούς,γιατί θα θέλεις σίγουρα να δοκιμάσεις το λευκό και το σμαραγδί,που όμοιο του δεν θα συναντήσεις!
**China Glaze:Έχοντας διαβάσει άπειρα ποστ και  θετικά σχόλια για τα συγκεκριμένα βερνίκια,είχα την περιέργεια να τα δοκιμάσω.Αγόρασα λοιπόν μερικά έντονα χρώματα,διαλέγοντας τα μέσα απο μια τεράστια ποικιλία.Έντονα,ταίριαζαν υπέροχα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα μου..Στέγνωσαν αμέσως,πριν προλάβω να ολοκληρώσω το πρώτο πέρασμα..αλλά αν με ρωτήσεις αν τα αγοράσω ξανά,θα σου πω ενα μεγάλο οχι!Αρχικά είναι ακριβά(κοστίζουν γύρω στα 12 ευρώ,διπλάσια τιμή απο του Κορρέ).Επίσης όταν στεγνώσουν,γίνονται υπερβολικά θαμπά και χρειάζονται οπωσδήποτε top shine,για να λάμψουν.Εντάξει,τα παραβλέπουμε όλα αυτά.Αλλά τι γίνεται με το ξεφλούδισμα;Σε καμιά μας δεν αρέσει να πάει σε ενα ραντεβού και να έχει ξεφλουδισμένα νύχια.Το βερνίκι φεύγει απίστευτα εύκολα.Θα διατηρηθούν με μεγάλη δυσκολία για 2 εικοσιτετράωρα και χωρίς βέβαια να ακουμπήσεις απρόσεχτα εδω και εκεί..
Οκ,εσυ μπορεί να έχεις όλη τη καλή διάθεση να το κάνεις.Αλλά εγω δεν μπορώ να βάφω τα νύχια μου και να φοβάμαι να πλύνω τα πιάτα.Ή να μην τολμώ να λουστώ.
**Σειρά έχει η γνωστή εταιρία Orly.Τα μπουκαλάκια τους φυλακίζουν αρκετή ποσότητα,οπότε η τιμή τους συμφέρει.
Είμαι παθιασμένη με τις έντονες αποχρώσεις όπως κατάλαβες..
Αρκετά ευχαριστημένη απο τη συγκεκριμένη εταιρία,αλλά επειδή δεν θέλω να προσθέτω κάτι επιπλέον για λάμψη,δεν νομίζω οτι θα ήθελα να τα αγοράσω ξανά,γιατί όπως κατάλαβες,δεν έχουν την γυαλάδα που μου αρέσει..
Μην ξεχάσω να σου συστήσω και τον Μr.Κρακελέ..Τι; Δεν τον γνωρίζεις;Α,μα θέλεις ιδιαίτερα!!
Είναι ενας πολύ εύκολος τρόπος να δώσεις έμπνευση σε ενα απλό χρώμα.Απλώς περνάς μια στρώση απο αυτό το μαγικό συστατικό και σου χαρίζει μικρές,πρωτότυπες ''σπασμένες'' γραμμούλες πάνω στα νύχια..Πολύ καλά προ'ι'όντα και τα δυο.Αυτά που πρέπει να υπάρχουν στο ντουλάπι σου,είναι σίγουρα το άσπρο και το μαύρο.Μπορείς να απλώσεις ενα έντονο χρώμα σαν βάση και να δώσεις ενα ωραίο αποτέλεσμα,με αυτά!
Τέλος,να σου γνωρίσω τα δυο προ'ι'όντα που αγοράζω πριν ακόμα τελειώσουν.Το πρώτο είναι μια θρεπτική δυναμωτική βάση για τα νύχια.Στεγνώνει πολύ γρήγορα και αυτό που μου αρέσει πολύ είναι οτι περιέχει χρυσόσκονη μέσα οπότε μπορεί να σταθεί και μόνητης,αν δεν έχεις χρόνο για να περάσεις το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών.Όσο για το sec 'n dry της Οrly,τι να πω;Μπορεί να βοηθήσει και το πιο δύσκολο βερνίκι να στεγνώσει στη στιγμή και να μπορεί να εγγυηθεί για τη διάρκεια του..Υπέροχο προ'ι'όν!!
Με αυτά και με εκείνα,σε αφήνω..Πάω να φρεσκάρω το πεντικιούρ μου..
ως το επόμενο ραντεβού στο nails.. academy*
σου στέλνω τα χρωματιστά φιλιά μου!

28 σχόλια:

  1. Ωραια χρωματα ειχε αυτη η αναρτηση.Εμενα χαλανε στο πλυσιμο ολες οι μαρκες. Ακομα και το ημιμονιμο! Το τελευταιο προιον το χρειαζομαι σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά χάζεψα η ανήξερη...πραγματική ακαδημία νυχιών και χρωμάτων..τα δικά μου νύχια είναι συνήθως όπως τα γέννησε η μάνα τους...γυμνά!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πωπω πολλες γνωσεις μαζεμενες!!! του κορρε αντεχουν στα πιατα και τ λουσιματα ; )?γα να δοκιμασω κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες προτάσεις!! Τι χρώματα είναι αυτά;; Ουράνιο τόξο στα.. νύχια σου!!
    Εγώ δεν είμαι των τόσο έντονων χρωμάτων! Κυρίως τα νύχια των ποδιών βάφω και συνήθως κάνω σχεδιάκια. Ή μάλλον πιο σωστά μου κάνουν! Τα έχω καρπουζάκια τώρα! χαχαχα! Νομίζω πρέπει να τα αλλάξω σε κάτι πιο.. φθινοπωρινό!!
    Πάντως δεν υπήρχε πιο ταιριαστός τίτλος για την ανάρτησή σου! Πραγματικά ακαδημία νυχιών!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρπουζάκια ε;..τέλεια!!
      χαίρομαι που σου αρέσουν τα δικά μου καλοκαιρινά χρώματα..Σε λίγο καιρό θα σας παρουσιάσω και τις χειμωνιάτικες επιλογές μου!
      stay tuned:)

      Διαγραφή
  5. Nice post doll!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τα China Glaze...υπερδιαφημισμένα στη blogosfaira και υπερεκτιμημένα επίσης!!!;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και μια κοπέλα που συμφωνεί μαζί μου..
      Δυστηχώς δεν με ικανοποίησαν καθόλου.. κοστίζουν και ακριβά!!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  6. τα ίδια με την me (maria)....και όταν τα βάφω πτοτιμώ τα παλ χρώματα...πολύ συντηριτικούρα χαχαχαχα...ζηλεύω όσες τα καταφέρνουν μόνες τους!!!μα πώς μπορείτε και δεν πασαλείφεστε;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα!!! έχω μανία και εγώ με τα νύχια και έχω τεράστια συλλογή από μανό σε όλα τα χρώματα. ΄Το βασικό μου πρόβλημα όμως είναι οτι εμένα ξεφλουδίζουν τα νύχια μου (δεν εννοώ το χρώμα, αλλά το ίδιο το νύχι). Χρειάζομαι οπότε κάτι για να δυναμώσουν. Το προϊόν της AVON που παρουσιάζεις πιστεύεις θα βοηθήσει;;;

    Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,Ειρήνη..
      Ξέρω τι εννοείς!Αν ξεφλουδίζουν τα νύχια σου,θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με τα βερνίκια που χρησιμοποιείς.Θα πρέπει να χρησιμοποιείς δυναμωτική βάση,πριν το πέρασμα με το βερνίκι σου και φυσικά να μην τα βάφεις συχνά.Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούσες κάτι φαρμακευτικό για την περίπτωση σου.Τα mavala,νομίζω είναι μια καλή πρόταση και σίγουρα θα έχουν κάτι για την περίπτωση σου.Πέρασε μια βόλτα απο ενα φαρμακείο και θα βρεις σίγουρα κάτι..
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  8. Είσαι απίστευτη!!! Εκτός από άπειρα βερνίκια... διαλέγεις και υπέροχα χρώματα!!! Σούπερ, εγώ πάντως τελευταία παίρνω του κορρέ που τα βρίσκω στο φαρμακείο. Στα hondos ζαλίζομαι από τα πολλά και δεν μπορώ να διαλέξω. Σε φιλώ. Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα Εrre Due και του Κορρέ είναι πραγματικά πολύ καλά και σταθερά. Διαρκούν αρκετά. όμορφη ανάρτηση, υπέροχα χρώματα! καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί στο σύνολο των καλλυντικών να μην τρελαίνομαι ιδιαίτερα να αποκτήσω το ένα ή το άλλο αλλά στα βερνίκια νυχιών έχω άγριο κόλλημα. Πολύ όμορφη ανάρτηση, ξεσηκωτική!
    Καλό βράδυ! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτη η ανάρτηση ήταν για μένα φιλενάδα, δεν βάφω μάτια, δεν βάζω μεικαπ, ούτε κραγιόν αλλά για νύχια (χέρια-πόδια) τα δίνω όλα. Βαφω νύχια ποδιών χειμώνα καλοκαίρι και νύχια χεριών μόνο τον χειμώνα. Εχω κόλλημα με τα ωραία και περιποιημένα άκρα.
    Οι οδηγίες σου για ΄τα βερνίκια άκρως κατατοπιστικές.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ..και εμένα μου αρέσουν τα περιποιημένα άκρα, πολύ!
      Επειδή έπαψα να δίνω χρήματα στις επαγγελματίες τους είδους,αποφάσισα να εξοπλίσω το νεσεσέρ μου με όλα τα απαραίτητα και να αναλαμβάνω μόνη μου το μανικιούρ-πεντικιούρ,μιας και μπορώ να τα καταφέρω,αρκετά ικανοποιητικά νομίζω!!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  12. τέλεια συλλογή και υπέροχα χρώματα!!! τα orly και korre είναι και μένα από τα αγαπημένα μου, αλλά και τα seventeen.. τα υπόλοιπα δε μου στρώνουν καλά στα νύχια! το Becco το έχεις ακουστά? δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.. το απλώνεις και σαν βάση αλλά και σαν γυαλιστικό και τα μανό διαρκούν ακόμη περισσότερο! στα hondos το βρίσκεις. φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσα βερνίκια έχεις;;;; Πανδαισία χρωμάτων!!! Μου αρέσουν κι εμένα τα βαμμένα και περιποιημένα νυχάκια οπότε οι εμπειρικές σου πληροφορίες είναι απόλυτα χρήσιμες!!! Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κικίτσα..
      Λατρεύω τα βερνίκια..και τα χρώματα!!
      Να είσαι καλά φίλη μου!

      Διαγραφή
  14. Σ'αγαπωωω!!! Νομιζα οτι μονο εγω εχω αρκετα βερνικια για να βαψω τα νυχια οοολης της γειτονιας :-)) :-))
    Εχεις πολυ ωραια συλλογη και μ'αρεσει και η ιδεα με το κουτι παπουτσιων, εγω πηρα κουτι απο το ΙΚΕΑ..
    Πρεπει να δοκιμασω κατι απο Κορρε, μ'αρεσουν πολλα χρωματα τους! Εχουν διαρκεια??

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα..
      χαίρομαι που σου αρέσει η συλλογή μου,που μαζεύω σιγά σιγά..
      Θα λατρέψεις και τα βερνίκια Κορρέ,είμαι σίγουρη!Η διάρκεια τους είναι ενα απο τα σημαντικότερα προσόντα τους..Ξεχνάς πότε τα έχεις βάψει!!
      φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. Από Orly έχουμε ακριβώς τα ίδια!! Και εγώ έχω πάρα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έχω κανένα βερνικι της China Glaze και δεν ήξερα ότι αφήνουν θαμπό αποτέλεσμα. Τι κρίμα! Με τέτοια τιμή περιμένεις να είναι τουλάχιστον τέλειο!
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοριτσι πολυ ενδιαφερουσα παρουσιαση....ειδικα για το βερνικι της avon το διαφανο συμφωνο απολυτα....ειναι πολύ καλο...το αλλο για γρηγορο στεγνωμα που προτεινεις θα το αγορασω καποια στιγμη.......τα colour club ειναι πολυ καλη επιλογη....και παλι ωραιο άρθρο .......φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το αγοράσεις..Θα το ευχαριστηθείς!!
      (Χρόνια σου πολλά..να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!)
      φιλιά<3

      Διαγραφή
  18. wow!! Υπέροχη συλλογή από μανό :)
    Το όνειρο μου!! χιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή