Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

αγαπημένο καλοκαιρινό μακιγιάζ..

Έλα να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο νεσεσέρ μου...
Όπως θα κατάλαβες απο το τίτλο,ευκαιρία είναι σήμερα να σου παρουσιάσω το αγαπημένο μου εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ,που προτιμώ τώρα το καλοκαίρι.Καλό είναι τώρα που το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο,να αποφεύγουμε τις βαριές συνθέσεις και το έντονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη και να αναδείξουμε το φυσικό μας στυλ..
Το συγκεκριμένο make up,το είχα αγοράσει το χειμώνα αλλά μου φαινόταν λίγο σκούρο.Τώρα όμως,είναι ιδανικό,μιας και το χρώμα ταιριάζει με την επιδερμίδα μου.Βασικό του προτέρημα είναι οτι διαρκεί πολλές ώρες και έτσι λόγω της ζέστης,δεν με εγκαταλείπει εύκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας..(αλλά και της νύχτας:)

Αγαπημένη πούδρα,που δύσκολα την αλλάζω.Η αλήθεια είναι οτι ενω στην αρχή την αγόρασα με επιφυλάξεις γιατί στο παρελθόν έχω ''πέσει θύμα''επίμονης πωλήτριας,δεν το μετάνιωσα καθόλου!Αυτή είναι η δεύτερη συσκευασία που αγοράζω σε ηλιοκαμένη απόχρωση.Χαρίζει μια ελαφριά γυαλάδα και σου δίνει την αίσθηση του φρέσκου και δροσερού προσώπου..Αν περάσεις μια βόλτα απο το stand της συγκεκριμένης εταιρίας,μη διστάσεις να τη δοκιμάσεις...
Το ρουζ που αγαπώ είναι mac,βέβαια.Όταν βιάζομαι το πρωί,μπορεί να το παραβλέψω,αλλά μου αρέσει η ζεστή απόχρωση που αφήνει στα μάγουλα μου..Είναι αγορασμένο απο το χειμώνα,αλλά δεν μπορώ να το αποχωριστώ τώρα το καλοκαίρι,μιας και αν έπρεπε θα επέλεγα ίσως κάτι σε κοραλλί που ταιριάζει και στη διάθεση του καλοκαιριού..
Η αγάπη μου για τις μάσκαρα,είναι απερίγραπτη!Νομίζω οτι αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ενα προ'ι'όν ομορφιάς,αυτό θα ήταν βέβαια μια απο τις αγαπημένες μου..Αναδεικνύουν το βλέμμα και δίνουν ένταση σε αυτό..Η συγκεκριμένη,είναι απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.Αν και το βουρτσάκι της δεν μου προκαλούσε καμία εμπιστοσύνη,στην πορεία,άλλαξα γνώμη.Εμπλουτισμένη με έλαιο αβησυνίας,δεν ερεθίζει τα μάτια και προστατεύει τις βλεφαρίδες..Καλή επιλογή..


Όσον αφορά τις σκιές,συνεχίζω να επιλέγω mac και αυτή την όμορφη και πολυχρηστική παλέτα που είχα αγοράσει το χειμώνα και που συμφέρει γιατί δεν λέει να τελειώσει με τίποτα:)

Απλώνω το λευκό και με συνδιασμό το κίτρινο,καταφέρνω να δίνω λάμψη στο βλέμμα.Τον χειμώνα μπορώ να συνδιάσω τις δυο σκουρότερες αποχρώσεις,μεταξύ τους ή και όλες μαζί για ενα ξεχωριστό αποτέλεσμα..
Και τέλος ενα αγαπημένο Lip gloss!Ότι και να πω γιαυτό,είναι πολύ λίγο..Υπέροχο χρώμα,νομίζω ιδανικό για το καλοκαίρι και η σύνθεση του δεν είναι κολλώδης και διαρκεί πολύ..Αν θέλω να το φορέσω το βράδυ,το συνδιάζω με το μολύβι του ή το αντίστοιχο κραγιόν του.......


......αλλά γιαυτά θα σου μιλήσω σε ενα επόμενο post...:)
..ως τότε,πολλά κοραλλί.. φιλιά<3
(και μη ξεχνάς οτι όλα τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να γίνεις λίιιγο πιο όμορφη..Γιατί η αληθινή ομορφιά,φίλη μου,είναι μέσα σου:)

19 σχόλια:

  1. το lip gloss ξεχωρίζει! τι όμορφο χρώμα! με έβαλες σε σκέψεις για την πούδρα-δεν χρειάζομαι αλλά αν έίναι τόοοοσο καλή;! :Ρ
    η μασκαρα μου αρέσει και μένα πολύ! Θα μας κάνεις ένα λουκ με τις σκιές;;; φαίνονται τόσο φωτεινές!! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πούδρα είναι απλά τέλεια και διαρκεί!!
      Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια ακόμη φωτογραφία,με αυτό που μου ζήτησες οκ;
      φιλάκια πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Το Subtle Breeze έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μου ρουζ...μμμ θα ήθελα να δοκιμάσω την μάσκαρα του Κορρέ!Φιλάκια xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε..εγω τη συγκεκριμένη την είχα αγοράσει απο το parapharmacy,ενα online φαρμακείο,γιατί ήταν σε προσφορά!
      φιλιάαα<3

      Διαγραφή
  3. αυτά τα χρώματα στις σκιές δεν τα εχω χρησιμοποιήσει ποτέ...είμαι των γήινων αποχρώσεων και επειδή είμαι λίγο άσχετη αποφεύγω τα έντονα χρώματα!
    μ'αρέσει οτιδήποτε δείχνεις για μακιγιάζ!!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω ήμουν φαν των γήινων αποχρώσεων,μέχρι που σκέφτηκα οτι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περάσουμε χωρίς να κάνουμε τη διαφορά..-έστω και στο μακιγιάζ-.Από τότε λοιπόν που πειραματίζομαι με διάφορους συνδιασμούς,σπάνια γυρίζω στο παλιό συνηθισμένο στυλ!
      Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σου,θα δώσουν άλλο αέρα στο πρόσωπο σου!
      φιλιά και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  4. Ωραια συλλογη! Δεν χρησιμοποιιω πουδρα αλλα η συγκεκριμενη φαινεται πολυ λαμπερη και μ'αρεσει. Το λιπ γκλος εχει πολυ ωραιο χρωμα επισης.

    Ευχαριστουμε που μας εδειξες τα καλλυντικα σου! :)

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά τα προϊόντα της Μαc είναι πάρα πολύ καλά, ό,τι έχω πάρει το έχω καταευχαριστηθεί!Και δεν είναι ακριβά, γιατί είναι όλα σε μεγάλες ποσότητες!Αλλά ναι, η ομορφιά κρύβεται μέσα μας!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγω είμαι του κοραλί για το καλαοκαίρι και ετσι πήρα ένα ρουζ maxfactor πριν 2 εβδομαδες και μου αρέσει πολύ.. για την πουδρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις για την γυαλάδα,... θα την αγοράσω όπωσδήποτε!! ευχαριστουμε για τις συμβουλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πόσο μα πόσο πολύ αγαπώ Mac!!! To lip gloss δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται τόσο όμορφο, σαν ζαχαρωτό! πολύ όμορφα όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία συλλογή! Είμαι πολύ ευχαριστημένη γενικά από τα προϊόντα της Radiant. Και φυσικά η ομορφιά είναι κάτι που κρύβεται μέσα μας. Όσο lip gloss και αν πέσει στα χείλη αν δεν χαμογελάμε με την ψυχή μας 0 αποτέλεσμα! Να περνάς όμορφα και να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!
    http://art-of-hand.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία όλα αλλά το lip gloss είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Υπέροχο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραίες επιλογές κάνεις για το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ :)
    την μάσκαρα της κορρε θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή και εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφα προϊόντα!!! Θα συμφωνήσω με το lip gloss το οποίο είναι τέλειο χρώμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα προιοντα της radiant eidika to conseler ειναι απο τ αγαπημενα μου!ολα ειναι υπεροχα και πολυ καλοκαιρινα!σ ευχαριστω για το σχολιο κουκλα!!
    http://shoppingtherapy153.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τη μάσκαρα την έχω...ψήθηκα για την πούδρα!
    Φαίνεται πολύ καλή..και τα υπόλοιπα καλά είναι, αλλά πούδρα χρειάζομαι τώρα!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Great products!!! nice blog!!! take a look on my blog and if you like we can follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολυ ωραια τα καλλυντικα σου!
    οσες επιθυμειτε μπορειτε να ριξετε μια ματια στο blog μου
    http://woman-licious.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι όμορφα!! κι εγώ έχω μια μανία με τα Mac καλλυντικά!! είναι αξιαγάπητα δε συμφωνείς? χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή