Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

addicted..to moroccan oil!

Αν τα μαλλιά σου δυσανασχετούν κάθε φορά που τα πλησιάζει πιστολάκι,βούρτσα ή πρέσα ισιώματος..Αν έχουν τσακωθεί με τη κομμώτρια ή απλώς αντιστέκονται κάθε φορά που θέλεις να βγείς.Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα,τότε έλα να κάνουμε παρέα..
Αντιμετώπιζα για πολύ καιρό ενα μεγάλο πρόβλημα με τα μαλλιά μου,λόγω κακών χειρισμών,βαφών λανθασμένων προ'ι'όντων styling και η λίστα δεν τελειώνει.Μπορώ να πω οτι δοκίμασα σχεδόν οποιαδήποτε μάσκα μαλλιών θεώρησα κατάλληλη για τη περίπτωση μου.Τη διαφορά όμως την είδα,όταν αποφάσισα να συμπεριλάβω στην καθημερινότητα μου,τα λάδια μαλλιών.Προσφέρουν ενυδάτωση, λείανση,πειθαρχία(bye, bye bad hair days!) και θρέψη.Γιατί να θυμάσαι οτι και τα μαλλιά σου,αν τα διατηρείς ενυδατωμένα,θα σε ευγνωμονούν για πολύ καιρό!
Με αφορμή λοιπόν ενα προηγούμενο post,που αφορούσε το ελιξήριο ομορφιάς μου,αρκετές απο εσάς με ρωτήσατε αν είχα να σας δώσω μια εναλλακτική και πιο οικονομική λύση στη φροντίδα των μαλλιών σας.Μετά απο προσωπική εμπειρία και δοκιμή,μπορώ να σας προτείνω τη δική μου κούρα ομορφιάς,που ειλικρινά αξίζει κάθε cent..
H συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν,μαλακτικό και λάδι προστασίας.Βασικό συστατικό του,το έλαιο argan,που σίγουρα θα έχεις διαβάσει κάπου γιαυτό,μιας και είναι must συστατικό σε καλλυντικά το τελευταίο καιρό.Το σαμπουάν και το μαλακτικό είναι εξαιρετικά στη χρήση τους και ιδανικά τώρα το καλοκαίρι που το λούσιμο είναι καθημερινό.
Αν μέχρι τώρα πίστευες οτι τα λάδια μαλλιών ήταν μόνο γιαυτές που είχαν ξηρά μαλλιά,ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις.Γιατί το συγκεκριμένο,θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.Δεν λαδώνει καθόλου και αν δεν διάβαζες την ετικέτα που γράφει ''oil'',θα πίστευες οτι δεν ήταν.Σε αντίθεση με οτιδήποτα άλλο κυκλοφορεί στην αγορά,το συγκεκριμένο δεν έχει καθόλου λιπαρή σύνθεση.Μπορείς να το απλώσεις άφοβα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου και να τα φορμάρεις όπως συνήθως.Eπίσης μπορείς να προσθέσεις όσες σταγόνες θες κατα τη διάρκεια της ημέρας,για ενα γρήγορο φρεσκάρισμα..
 Αφήνει μια όμορφη γυαλάδα και ενυδατώνει στον υπερθετικό βαθμό..Το άρωμα του είναι πολύ διακριτικό και σίγουρα θα καλύψει ακόμα και εσένα που δεν θέλεις το άρωμα των μαλλιών σου να καλύπτει το αγαπημένο σου..
 Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα,οπότε η προστασία που θα σου παρέχει,θα διαρκέσει πολλές ώρες.Δεν βαραίνει τα μαλλιά και μπορείς να συνεχίσεις το styling,με λιγότερες ''τύψεις''..
(τα συγκεκριμένα προ'ι'όντα κοστίζουν γύρω στα 5 ευρώ-το σαμπουάν και το γαλάκτωμα,αντίστοιχα-και 10 ευρώ το moroccan argan oil.Τιμή αρκετά καλή αν αναλογιστείς οτι ενα αντίστοιχο προ'ι'όν στοιχίζει γύρω στα 30 ευρώ.Tα αγόρασα με δικά μου χρήματα,οπότε η γνώμη μου,είναι αποκλειστικά δική μου! Απο όσο γνωρίζω ήδη κυκλοφορούν,μέσω αντιπροσώπων της Αvon,οπότε ευκαιρία να τα δοκιμάσεις και εσυ πριν απο όλους!!)
@@έμαθα πρόσφατα, οτι το αργανέλαιο έχει έκπτωση 50% και πωλείται μόνο 5 ευρώ!!Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις!!

10 σχόλια:

  1. ααα!!!και εχω σκάσει μ'αυτο το θέμα ,κυρίως τωρα το καλοκαίρι!!θα το δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν το έλεγες νωρίτερα να πάρω ένα δειγματάκι από τα Hondos,στα επόμενα ψώνια!
    φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα πολύ ωραία πρόταση!!! θα τη δοκιμάσω!! και πολύ οικονομικά όπως γράφεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες η κομμώτριά μου να πάψει να τραβάει τα μαλλιά της κάθε φορά που με βλέπει; Καμιά αντιηλιακή προστασία έχει το συγκεκριμένο προιόν; Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον θα πάψει να τραβάει τα μαλλιά της..:))
      το συγκεκριμένο δεν έχει αντηλιακή προστασία,αλλά σκέψου ο συνδιασμός αργανέλαιου-βιταμίνης Ε-προβιταμίνης Β5,προστατεύουν τη τρίχα απο τις φθορές,θρέφουν και το πιο σημαντικό,ενυδατώνουν..
      Γιατί θυμήσου:μαλλιά ενυδατωμένα,καθόλου φθαρμένα!!
      φιλάκια<3

      Διαγραφή
  5. Το λαδάκι άρχισα να το χρησιμοποιώ αυτές τις ημέρες!! Από την πρώτη χρήση μου μαλάκωσε τις άκρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα με σώσει λέμε..τώρα ειδικά με τον ήλιο και τη ζέστη τσακωνόμαστε κανονικά με τα μαλλιά κι αυτά με εκδικούνται με το να γίνονται ξηρά και χωρίς διάθεση συνεργασίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυστηχως για αλλη μια φορα βλεπω να αντιγραφουν την εταιρια που ηταν πρωτοπορος και καινοτομος στα προιοντα μαλλιων με λαδι Αργκαν.Οποιος δοκιμαζει τα μοναδικα γνησια προιοντα της MOROCCANOIL ειλικρινα δεν μπορει να τα αποχωριστει.Καλες ειναι οι και οι απομιμησεις αλλα παραμενουν απομιμησεις!!!Αν πραγματικα θελετε υγιη μαλλια και αν θελετε τα μαλλια σας να μεγαλωσουν χωρις να σπανε δοκιμαστε τα ΜOROCCANOIL και θα δειτε ποσο δικιο εχω!!!Εγω προσωπικα ως κομμωτρια εχω δοκιμασει προιοντα και προιοντα και μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν εχω δοκιμασει καλυτερα.Οι πελατισσες μου δεν πιστευουν την διαφορα στα μαλλια τους.Φιλακια σε ολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή