Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

oι 3 σωματοφύλακες..

Aντηλιακό προσώπου και σώματος βάζεις ανελλιπώς.
Τί γίνεται όμως με τα μαλλιά σου; Πολλοί απο εμάς, αμελούμε την φροντίδα τους, έτσι ώστε η καταστροφή τους να είναι αναπόφευκτη.Αφυδατώνονται, σπάνε οι άκρες τους , αλλιώνεται το χρώμα τους.Όσο κρατάνε λοιπόν ακόμα οι διακοπές σου, αλλά και όλο το Σεπτέμβριο που πολλοί απο εμάς προτιμάμε τις μίνι αποδράσεις στη θάλασσα, έχω να σου συστήσω και να σου προτείνω τους δικούς μου'' 3 σωματοφύλακες'', που δεν έλειψαν στιγμή απο κοντά μου όλο το καλοκαίρι!
Την αντηλιακή -εξειδικευμένη- σειρά μαλλιών, Bain Apres Soleil της Kerastase.
Το spray μου χαρίζει αντηλιακή προστασία,βαθιά ενυδάτωση και λάμψη-χάρη στις πέρλες απο χρυσόσκονη που περιέχει- πριν και καθόλη τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.                                 
Το υπέροχο σαμπουάν και η μάσκα μαλλιών, έρχονται για να ολοκληρώσουν την περιποίηση τους, καθαρίζοντας τα απο το αλάτι ή το χλώριο, αλλά προστατεύοντας και το χρώμα τους. Ο συνδιασμός τους ,τα αφήνει απαλά και μεταξένια ,χωρίς να τα μπερδεύει.
(extra tip:) Aφου τα λούσεις, χτένισέ τα απαλά, βάζοντάς τους λίγο αμυγδαλέλαιο στις άκρες τους και ξέχασε λίγο το πιστολάκι, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Τα μαλλιά σου, θα σε ευγνωμονούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου