Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

diy:μυρωδάτη κρέμα σώματος.

Αυτή τη φορά καμία ''παραδοσιακή μυρωδιά''δεν κυκλοφορούσε στη κουζίνα μου.


Το άρωμα του υλάνγκ-υλάνγκ μαζί με το βούτυρο καρύδας είχαν κάνει ''κατάληψη''.
Ξέρω οτι οι ''ειδικοί''επι του θέματος θα γελάσουν διαβάζοντας το ποστ αλλά να προλάβω να σου πω οτι ήθελα να φτιάξω με ενα γρήγορο και σούπερ-εύκολο τρόπο μια μυρωδάτη κρέμα σώματος.
Έτσι λοιπόν,ανακάτεψα το βούτυρο καρύδας με μερικές σταγόνες απο ενα αγαπημένο μου αιθέριο έλαιο και ιδού το αποτέλεσμα!
Μια συνταγή ομορφιάς για πολύ αρχάριες που θέλουν μια γρήγορη λύση όταν έχουν ξεμείνει απο κρέμα σώματος ή απλά θέλουν να φτιάξουν το δικό τους diy!
Tips:
*Μπορείς να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο αιθέριο έλαιο.Ανάλογα με το πόσο έντονη είναι η μυρωδιά του,αυξομειώνεις και τις σταγόνες που θα προσθέσεις.Θυμήσου οτι όσο μένει η συγκεκριμένη κρέμα τόσο το άρωμα δυναμώνει γιαυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.
*Το βούτυρο καρύδας είναι ιδανική βάση για κρέμες.Μπορείς κάθε φορά και λίγο πριν το χρησιμοποιήσεις να το ανακατεύεις με μια μικρή ξύλινη σπάτουλα που θα σε βοηθήσει να παίρνεις και την κατάλληλη ποσότητα κάθε φορά χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεις μικρόβια-βάζοντας τα δάχτυλα σου- μέσα στο βαζάκι.
Εδω μπορείς να διαλέξεις τα δικά σου συστατικά για οτιδήποτε θέλεις να φτιάξεις και εδω να μάθεις λίγα περισσότερα για τα υλικά-και όχι μόνο-που χρησιμοποιήσα!

4 σχόλια:

  1. πάρα πολύ ωραίο!!!και τόσο εύκολο!δεν ήξερα ότι το βούτυρο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα σώματος!μόλις έγινα και μέλος σου και σε ακολουθώ παντού!πολύ όμορφο το blog σου!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον. Αγαπώ τη καρύδα! Πολύ καλή επιλογή!! :) xx
    Βασιλική, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή