Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

review:ariane-samples*

Όπως θα έχεις ήδη διαβάσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου,μέχρι στιγμής όλα τα προ'ι'όντα ομορφιάς που έχουν παρουσιαστεί στις σελίδες του myStickland έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα ή είναι δωράκια απο φίλες μου..
Αυτή τη φορά όμως το review θα έχει διαφορετικό πρόλογο.Πριν μερικές εβδομάδες,το ηλεκτρονικό κατάστημα ariane-eshop.gr,μου έστειλε μερικά δείγματα για να δοκιμάσω και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σου.Ηταν μια ευγενική κίνηση,που με ξάφνιασε ευχάριστα γιατί στον ενα χρόνο και κάτι που το myStickland είναι στον ''αέρα''δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο..Παρόλαυτα ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δόθηκε και κλείνοντας τη μεγάλη αυτή παρένθεση,να σου πω οτι δεν θα αφήσω καμία εταιρία να μπει ανάμεσα μας,παρά μόνο η ειλικρίνεια και η άποψη  μου για οτιδήποτε μου έχει σταλεί!
Βλέποντας την αρχική φωτογραφία μπορείς να δεις οτι όλα τα προ'ι'όντα είναι αρκετά δημοφιλή και ίσως να τα έχεις ήδη δοκιμάσει..Η Kerastase είναι απο τις αγαπημένες μου επιλογές και όσες φορές έχω αγοράσει κάποιο προ'ι'όν δεν το έχω μετανιώσει.Δοκιμάζοντας τα σαμπουάν επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά αυτή μου η άποψη.Μυρίζουν υπέροχα και αφήνουν τα μαλλιά πολύ απαλά.Αν τα συνδιάσεις με το leave-in προ'ι'όν πιστεύω οτι δύσκολα θα τα αποχωριστείς..
To συγκεκριμένο το είχα αγοράσει παλαιότερα και έμεινα πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα του.Πρόσφατα όμως δοκίμασα και το αντίστοιχο για βαμμένα μαλλιά,ενα εξαιρετικό προ'ι'όν,που αφήνει ενυδατωμένα και ασφαλή τα μαλλιά απο της επιθέσεις της θερμότητας που δέχονται στο styling.
Aν είσαι απο αυτές που δεν συμπαθούν καθόλου την αναμονή που έχει ενα μαλακτικό μαλλιών,ιδανικό θα είναι αυτό το spray,που έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες απλά δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου..Λίγα ψιτ και τα μαλλιά σου θα είναι πολύ απαλά.Εγω το χρησιμοποίησα και για να τονώσω τα σπαστά μου μαλλιά,λίγο πριν το πιστολάκι και μπορώ να πω οτι το αποτέλεσμα ήταν ισάξιο με αυτό που μου έδινε ο αφρός,χωρίς όμως να μου στερεί την απαλότητα που σε εμένα προσωπικά είναι απαραίτητη στη φάση που είναι τα μαλλιά μου,τώρα.
Εδω,θα δεις όλη τη σειρά και είμαι σίγουρη οτι θα βρεις αυτό που είναι ιδανικό για εσένα.
Tην αγάπη μου για το ελιξήριο ομορφιάς, ίσως την γνωρίζεις.Μα απο τότε μέχρι τώρα η οικογένεια μεγάλωσε..και μας χάρισε άλλα 3 λαδάκια που φιλοδοξούν να έχουν μια θέση στο μπάνιο σου,αλλά και στη καρδιά σου.Αριστερά είναι η ροζ ''δύναμη'' για βαμμένα μαλλιά με Εleo Complex και Αυτοκρατορικό τσάι και δεξιά η μωβ με Εleo Complex και Τριαντάφυλλο Μillenium,για εσένα που τα μαλλιά σου είναι λεπτά και ευαισθητοποιημένα.
Αν θέλεις όμως ακόμη περισσότερη λάμψη και αντοχή, μπορείς να βασιστείς στην πράσινη συσκευασία για μαλλιά που χρειάζονται επειγόντως το ''φιλί της ζωής'',απο το Ommortal Morina(γνωστό και ως Το Δέντρο Της Ζωής).Δεξιά θα δεις την κλασσική του μορφή που κυκλοφορεί ήδη εδω και πολύ καιρό και έχει δημιουργηθεί για τους ''αναποφάσιστους'' μιας και είναι για όλους τους τύπους μαλλιών..
Η δική μου άποψη τώρα:Δοκιμάζοντας τη νεα συλλογή έχω να πω οτι είναι πολύ καλύτερη απο την αρχική χρυσή συσκευασία,γιατί τώρα μπορώ να επιλέξω τι μου ταιριάζει περισσότερο.Αλλά αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι η σύσταση τους.Είναι πολύ ελαφριά και δεν βαραίνουν τα μαλλιά σε αντίθεση με το αρχικό τους χρυσό προ'ι'όν,που με  μερικές σταγόνες παραπάνω θα είχες τα αντίθετα αποτελέσματα.Αν πρέπει να βρω ενα μειονέκτημα αυτό θα ήταν η μυρωδιά τους που θα την προτιμούσα λίγο πιο έντονη..Αν σου αρέσει όμως να έχεις ενα ελαφρύ άρωμα που δεν θα επισκιάσει το αγαπημένο σου,τότε δεν θα το θεωρήσεις αυτό σαν ενα μείον.
Για εσένα που θα σκεφτείς οτι η τιμή τους είναι ίσως απαγορευτική στις μέρες μας,έχω να σου πω οτι   η  ariane έχει προσφορές που σίγουρα κλείνουν το μάτι στην κρίση..
Αυτό, συν οτι έχει μια ποικιλία απο τα αγαπημένα μου προ'ι'όντα,είναι απο τους λόγους που με κάνουν να επιλέγω το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές μου..
Και μέχρι στιγμής,δεν με έχει απογοητεύσει!

9 σχόλια:

  1. ααααχ αυτο το σαμπουαν της kerastase για βαμμενα..ποσο τελειο!το ειχα παλια και ταιριαξε φανταστικα στα μαλλια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλενάδα θα συμφωνήσω απόλυτα!
    Τα Kerastase είναι από τα αγαπημένα προιόντα για μαλλιά,
    χειμώνα καλοκαίρι τα χρησιμοποιώ και δε με απογοητεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλη μου!!
    Το μαλακτικό σε σπρέυ είναι κατάλληλο για μένα που βαριέμαι την αναμονή! :)
    Επίσης αυτο της Kerastase για βαμμένα μαλλιά θέλω πολύ να το δοκιμάσω!
    Πάω μια βόλτα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη οτι θα απολαύσεις τη βόλτα σου..πολύ καλή επιλογή το μαλακτικό..
      καλό σου απόγευμα,φίλη μου!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα!Τής Kerastase όλα τά προιόντα είναι από τά καλύτερα τής αγοράς!Λίγο ακριβούτσικα όμως!Καλό Σ/Κ!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα..
      Τα μαλλιά μας αξίζουν το καλύτερο,δεν νομίζεις;
      φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς στο ότι η Kerastase είναι κορυφή...αν μείωνε και τις τιμές θα ήταν υπέροχη..φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους τα kerastase.. ότι έχω κι εγώ δοκιμάσει το έχω ευχαριστηθεί! φιλάκια@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω κ εγω ένα σπρέι αλλα είναι άλλης εταιρείας! Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω κ αυτό! Μόνο απο το κομμωτήριο το παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή