Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

παντού,υπάρχει ενας..μύθος!

Πληροφορήθηκα πρόσφατα οτι το site ariane-eshop,είχε μια προσφορά.Με 22 ευρώ αγόραζες την μάσκα μαλλιών και το σαμπουάν mythic oil..Θέλοντας να το δοκιμάσω εδω και αρκετό καιρό,βρήκα τη συγκεκριμένη ευκαιρία πολύ δελεαστική.Πριν σου μιλήσω για την γνώμη μου,θα ήθελα να σου πω λίγα λόγια για το συγκεκριμένο site,μιας και το έχω προτιμήσει αρκετές φορές,για τις online αγορές μου.Περιέχει πολύ γνωστές εταιρίες στο χώρο,όπως Κerastase,Wella,L'oreal,Chi,Biosilk και αρκετές άλλες.Ιδανικό και για επαγγελματίες,δημοσιεύει αρκετές προσφορές κατά τη διάρκεια του χρόνου.Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση.Βέβαια,πάντα η παραγγελία σου,συνοδεύεται και απο ενα δωράκι σε ενα πολύ ικανοποιητικό μέγεθος.Θυμάμαι,χαρακτηριστικά,κάποια στιγμή στο παρελθόν που είχε παρουσιάσει ενα προ'ι'όν έλλειψη,αμέσως επικοινώνησε μαζί μου μια ευγενέστατη κυρία,με πολύ θετική διάθεση να με εξυπηρετήσει..(Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες,που μπορεί να ΄΄ξεχαστεί΄΄η παραγγελία σου και να μην την λάβεις ποτέ!)
Αυτή τη φορά λοιπόν μαζί με το πακέτο ομορφιάς μου,είχα σαν δωράκι και αυτό το υπέροχο προ'ι'όν.Όπως μπορείς να διαβάσεις και στη συσκευασία,είναι ιδανικό για βαμμένα μαλλιά προφυλάσσοντας τα απο τη θερμότητα.Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι ενα άριστο γαλάκτωμα για χρήση με το πιστολάκι..Δοκιμάζοντας τώρα τα προ'ι'όντα έμεινα πραγματικά πολύ ευχαριστημένη.Το σαμπουάν με κέρδισε αμέσως με το ελαφρύ και πολύ δροσερό άρωμα του.Αλλά αυτό που θα παρατηρήσεις απο την πρώτη κιόλας φορά,είναι οτι αφήνει τα μαλλιά,πραγματικά απαλά.Αν σου πω οτι  δεν θα χρειαστεί να απλώσεις και μαλακτική,μην το θεωρήσεις υπερβολή γιατί δεν είναι..Ενα πολύ ιδιαίτερο προ'ι'όν,που αξίζει!
Όσον αφορά τη μάσκα,τι να πω!..Προστατεύει με ξεχωριστό τρόπο τα μαλλιά και δεν τα βαραίνει.Πολύ σημαντικό,αν έχεις και εσυ πολύ λεπτή τρίχα..Εμπνευσμένη σύσταση απο την ανατολή,ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών! Το κόστος των δυο αυτών ''μυθικών''προ'ι'όντων είναι 15 ευρώ για το σαμπουάν και 22 ευρώ για τη μάσκα..αν τα αγοράσεις ξεχωριστά..Η προσφορά όμως του συγκεκριμένου site,σίγουρα συμφέρει..!
Μη διστάσεις λοιπόν να δοκιμάσεις και εσυ αυτό το δίδυμο περιποίησης που σίγουρα θα σε κάνει να αναφωνήσεις..:''παντού υπάρχει ενας..μύθος!''


16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review!! Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά με δελεάζει το γεγονός ότι αφήνουν απαλά τα μαλλιά.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για το site, δεν το ήξερα (πώς μου ξέφυγε, απορώ).
    Επίσης, ήθελα πολύ καιρό να δοκιμάσω τέτοιο λάδι, μπας και σταματήσουν λίγο τα μαλλιά μου να φριζάρουν. Θένξ για τις πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω το βρήκα εντελώς τυχαία και μου αρέσει πολύ!!!
      Εχω αγοράσει αρκετά απο τα προϊόντα του και δεν έχω παράπονο!!!
      Φιλάκια:)

      Διαγραφή
  3. Πράγματι , πολύ δελεαστική προσφορά!!!! Έχω ακούσει τόσαααα πολλά για το mythic oil..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω,γιαυτό μόλις είδα την προσφορά δεν έχασα στιγμή!!!
      Και δεν το μετάνιωσα!!!
      Καλό σου βράδυ:)

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα! Εγώ έχω δοκιμάσει το λαδάκι Mythic Oil καιτο μόνο που έχω να πω ειναι ότι ειναι καταπληκτικό!! Αξίζει τα λεφτά του, το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει και διαρκεί πολυ.. Εμένα μου κράτησε ένα χρονο και να φανταστείτε ότι λουζομαι μέρα παρά μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω,αλλά αν κρίνω απο τα συγκεκριμένα προϊόντα σίγουρα θα μου αρέσει!!!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα φίλη μου!!
    Δεν έχω δοκιμάσει τα προιόντα και δεν έχω άποψη!
    Σαφέστατα όμως φαίνεται πολύ καλή η προσφορά αν σκεφτεί κανείς πως 22 ευρώ έχει μόνο η μάσκα. Πάω μια βόλτα από το ariene-eshop...εταιρίες που συμπεριφέρονται όπως περιγράφεις με ενδιάφερουν πάντα. Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες οι πληροφορίες σου γιά τά σιγκεκριμένα προιόντα!Σέ ευχαριστώ!Καλό βράδυ!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ πολύ ενδιαφέρον! βέβαια εγώ έχω χοντρή τρίχα και δεν ξέρω αν θα είναι οκ για μένα! θα μπω στο site μια βόλτα! έχει και sebastian??? είδα τον κατάλογο!! αυτά τα ξέρω πάρα πολύ καλά!! έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά και τα καλλυντικά της εταιρίας!!! και έμαθα τα σταμάτησαν να τα φέρνουν Ελλάδα στα κομμωτήρια, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειχα κερδισει το συγκεκριμενο σετακι σε ενα διαγωνισμο οντως ειναι τελεια!θελω πολυ να δοκιμασω και το λαδι...αν και εχω το elixir της kerastace αλλα δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενη!(ωραιο blog μολις σε ανακαλυψα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο....πήρα ακριβώς την ίδια συσκευασία αλλά από το κομμωτήριό μου (19 ευρώ)Έχω και το λαδάκι το οποίο θεωρώ εξαιρετικό και μυρίζει και πολύ όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο, πολύ καλή περιγραφή. Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο σαμπουάν και μάσκα mythic oil από το ariane eshop. Εμεινα ενθουσιασμένη από τα προιοντα, ειδικά από τη μάσκα. Αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και με εντυπωσιακη λαμψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπεροχο και εξαιρετικα αναλυτικο ποστ! θελω και γω πολυ να τα δοκιμασω αυτα τα προιοντα! νομιζω θα ειναι τα επομενα στη λιστα μου! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλό post! Εχω διαβάσει αρκετά καλά για το ariane-eshop και σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω κάποιες αγορές. Τα συγκεκριμένα προΊόντα θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω, ειδικά το Mythic Oil.

    ΑπάντησηΔιαγραφή