Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

biosilk treatment..


Με την φίλη μου Εύη (beloved-ideas.blog),συζητούσαμε  πριν μερικές ημέρες,για κάποια προ'ι'όντα μαλλιών που αγαπήσαμε ιδιαίτερα.Και συγκεκριμένα για το μετάξι,που και οι δυο,έχουμε λατρέψει.Εκείνη της Biosilk,εγω της Chi..Της υποσχέθηκα λοιπόν να αναφερθώ στα προ'ι'όντα που δοκίμασα εγω απο τη δική της,αγαπημένη εταιρία.
Το σαμπουάν-που δυστηχώς πήρε το δρόμο της ανακύκλωσης πριν προλάβω να το φωτογραφίσω-,το conditioner και το silk filler.Πολύ καλά προ'ι'όντα,που αξίζουν κάθε cent.
Αρχικά λουζόμουν με το σαμπουάν και μετά μια δόση γαλακτώματος,ήταν αρκετή για να μου χαρίσει,ενυδάτωση και περισσότερο όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά μου.Ισως οι πρωτείνες σιταριού και ρυζιού,η βιταμίνη Β και το σύμπλεγμα βοτάνων,που περιείχαν συνεργάστηκαν αρμονικά,χαρίζοντας μου τέλειο αποτέλεσμα..
Η κούρα ομορφιάς μου,ολοκληρώθηκε με αυτό το καταπληκτικό leave-in spray,που δεν έχανα ευκαιρία να απλώνω σε στεγνά και βρεγμένα μαλλιά.(Η συσκευασία έλεγε οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο πρόσωπο,αλλά δεν το δοκίμασα για να σου πω τη γνώμη μου!)Αυτό που θα σου πω με σιγουριά είναι οτι με βοήθησε να απαλλαγώ σε μεγάλο βαθμό απο τη ψαλίδα,διορθώνοντας τις κατεστραμμένες μου άκρες,ισσοροπώντας την απορροφητικότητα της τρίχας..
Ευχαριστώ Βiosilk..*

@update: Επειδή πολλές απο εσας με ρωτήσατε για το κόστος,σας παραθέτω δυο site,όπου έχω αγοράσει πολλές φορές αντίστοιχα προ'ι'όντα,αλλά και τα συγκεκριμένα.Δείτε εδω και εδω..
Καλές αγορές!

11 σχόλια:

  1. Το spray πολύ ευχαρίστως θα το αγόραζα και εγώ!!! Τα μαλλιά μου τα ταλαιπωρώ αρκετά κάθε καλοκαίρι!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δικά μου τα μαλλάκια βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
    Μόνο με τα conditioner λιγδώνουν πολύ εύκολα και δε βάζω.
    Καλό μου φαίνεται όμως,θα το δοκιμάσω!
    Φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ανάρτηση που περίμενα χαχαχα
    θα το δοκιμάσω σίγουρα,δεν έχω να χάσω κάτι νομίζω....
    καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το spray μου φαίνεται πολύ καλό....φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. opos to eipes Πολύ καλά προ'ι'όντα,που αξίζουν κάθε cent.
    exo adinamo malli pou friazeri kai xrisimopoio stis akres ligo apo to silk therapy. poli kali seira, kai gia ksira i vammena mallia episis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι πρέπει γιά μαλλιά ταλαιπωρημένα από τήν θάλασσα!Ακούγετε καλό!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ χαίρομαι που τα δοκίμασες και σου άρεσαν!! Σε ευχαριστώ πολύ και για όσα έγραψες! :) Είναι ωραία προϊόντα, χαίρομαι που δεν το μετάνιωσες! Εγώ ακόμα να δοκιμάσω το chi, ακόμα δεν έχει τελειώσει το μετάξι μου! :) Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνονται πολλά υπoσχόμενα τα προιόντα αυτά! Μήπως θυμάσαι τιμές?
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσον αφορά τις τιμές και τα site απο όπου μπορείτε να τα αγοράστετε,βρίσκονται πιο πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνονται πολύ καλά προϊόντα!! Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά! Αλλά για να λες πόσο καλή δουλειά κάνουν, σε πιστεύω! χιχι!
    Καλό σ/κο!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετάξι μιας και εσύ τα δοκίμασες και τα δυο πιο πιστεύεις είναι καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή