Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

make up..bliss**

Αγαπημένη συνήθεια είναι να αραδιάζω τα ''υπάρχοντα''μου στο τραπεζάκι ομορφιάς μου.Όλα αυτά τα μπουκαλάκια,πινέλα,κραγιόν που στόχο έχουν να με κάνουν λίγο πιο όμορφη..Να καλύψουν επιμελώς μια νύχτα ξελογιάστρα που άφησε μαύρους κύκλους ενθύμιο στο πρόσωπο μου,να βάψουν κόκκινα τα φιλιά μου,να ''γεμίσουν ντροπή''τα μάγουλα μου..
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος λόγος.Το αντίθετο μάλιστα..Με την πρώτη ευκαιρία,κάνουν κατάληψη και στέκουν εκεί,ετοιμοπόλεμα..Να όπως σήμερα το απόγευμα που κάποιες υποχρεώσεις με καλούσαν στο κέντρο..
Χωρίς να χάσω λεπτό,συναντήθηκα πάλι μαζί τους.Ξέρουν την αδυναμία που τους έχω και σαν άλλα παλιόπαιδα,τρέχουν και σκαρφαλώνουν εδω και εκεί,μόλις ανοίξει το πουγκί μου..Άλλα στρογγυλοκάθονται πάνω στο πληκτρολόγιο μου,σφυρίζοντας αμέριμνα..Άλλα τεντώνονται νωχελικά,απολαμβάνοντας την εφήμερη ελευθερία τους..
..άλλα κρύβονται πίσω απο τα βιβλία μου,που μου κρατούν συντροφιά παντού μέσα στο σπίτι..
ακούγοντας μουσική μαζί μου..
ή παίρνοντας τη θέση που τους αρέσει βολεύοντας όπως όπως τον φαρδουλό ποπό τους μέσα σε ενα -κατά τα άλλα-γλαστράκι,καμαρώνοντας..
Αχ..μακάρι να μπορούσα να τα αφήνω έτσι πάνω στο μικρό μου τραπεζάκι ..Σκόρπια εδω και εκεί..Χωρίς όρια..Χωρίς να χρειάζεται να τα φυλακίζω μέσα σε λίγα εκατοστά υφάσματος..Να αφήνω να κάνουν τα δικά τους κόλπα.Και αυτά για να με ευχαριστήσουν, να με μετατρέπουν απο ασχημόπαπο,σε κύκνο!!


19 σχόλια:

  1. κι εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς μακιγιάζ! τι ωραία παρουσίαση, τα λατρεύω τα καλλυντικά :)
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου γλυκούλα μου!
    Μου έλειψες :)
    Διάβασα τις αναρτήσεις σου, είδα τα βιβλία που σου κρατούν παρέα, φωτογραφίες από βολτούλες με τα κορίτσια και τώρα τα καλλυντικά σου, που βγήκαν παγανιά στο σαλόνι και διεκδικούν την ελευθερία τους !! :) Μου αρέσουν τα πινελάκια σου και το μολύβι το radiant το έχω κι εγώ, είναι το καλύτερο για τα φρύδια. Εκτός κι αν κάνω λάθος και δεν είναι αυτό.
    Όπως και να χει, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω σε κέφια και σου στέλνω τα φιλάκια μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπισκοτάκιιιιι..
      Όταν είδα το μήνυμα σου,χάρηκα πάρα πολύ!
      Μου έλειψες,βρε!!
      Το μάτι σου,έπεσε στο αγαπημένο(μας)ε;;
      Τέλειο μολύβι για τα φρύδια..Δεν το αλλάζω!!
      Τα λέμε γλυκούλα*

      Διαγραφή
  3. Και εγώ το κάνω αυτό! Και τα ξεχωρίζω, τα ξαναξεχωρίζω και πάντα παρατηρώ και κάτι που δεν είχα προσέξει.. ενα καλό χρώμα, μια σκιά.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω το ίδιο κάνω.Συνήθως χρησιμοποιώ κάποια συγκεκριμένα και βάζω στην άκρη κάποια άλλα.Τα ξεχνάω εκεί,μέχρι να αδειάσω όλο το νεσεσέρ μου..και τότε ανακαλύπτω θησαυρούς που είχα λησμονήσει!
      Φιλάκια και καλή συνέχεια σου εύχομαι*

      Διαγραφή
  4. Έχω τρέλλα με τα καλλυντικά! Παλιότερα δούλευα στο The Body Shop πολλά χρόνια και το καλύτερό μου ήταν να δοκιμάζω προϊόντα! Είχα γεμίσει όλο το σπίτι με καλλυντικά! Το μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό για την εμφάνιση μιας γυναίκας!!! Έχω ένα βαλιτσάκι γεμάτο με καλλυντικά του μακιγιάζ!!! Δεν τολμώ να τα αραδιάσω γιατί θα πιάσουν ένα τραπέζι και θα'χω γκρίνια μετά!!! Το κάνω μόνο όποτε θέλω να τα καθαρίσω,να κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα!!!
    Πολύ όμορφη ανάρτηση!
    Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερή!!
      Αχ..αν μπορούσα θα δούλευα αφιλοκερδώς!!χιχι;)
      Το λατρεύω το Βοdy Shop..οι μυρωδιές του,με ταξιδεύουν στην εφηβεία μου,τότε που τα πρώτα μου καλλυντικά τα αγόραζα απο εκεί,κάνοντας ''αιματηρές''οικονομίες!!Τι ωραία!!
      φιλιά..*

      Διαγραφή
  5. εγω τα έχω σε μπάνιο που δεν χρησιμοποιούμε(δεν έχει υγρασία δηλαδή)και έτσι που βλέπω τα δικά σου θέλω να έρθω να τα μαζέψω χιχιχιχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα όταν είναι εδω και εκεί,τα απολαμβάνω περισσότερο!!
      Καλημέρα*

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα ,έτσι όπως τα παρουσίασες τα καλλυντικα σου μου άρεσε πολύ ,χαχααχα αφου την ξαναδιάβασα την ανάρτηση και γέλασα.Εχεις δίκο πρέπει πάντα να τα έχουμε και να μας έχουν κοντά τους ,φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ και εγω,καλή μου φίλη!
    Καλημέρα*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίες εικόνες!! Αυστηρά γυναικείες! :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όμορφη παρουσίαση!! Και τα παρουσιάζεις σαν να είναι ζωντανά.. μου αρέσει!! χιχι!
    Να έχεις μια όμορφη ημέρα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει..Μου αρέσει και εμένα όλη αυτή η χαριτωμένη ακαταστασία!
      Επίσης και καλή συνέχεια*

      Διαγραφή
  10. Τι όμορφο post!!!!!!!!! Κ μένα μου αρέσει να τα έχω απλωμένα στο γραφείο μου και να τα χαζεύω!!! αχχχ ♥ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ' ότι κατάλαβα ευκαιρία ψάχνουμε όλες για να τα απλώσουμε εδώ και εκεί!!!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο έτσι τα χαίρεσαι!! Όταν τα βλέπεις όλα μπροστά στα μάτια σου!!!! Φιλιά Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, μακάρι να μπορούσα να τα έχω απλωμένα τόσο συχνά κάπου!! Τους έδωσες ζωντάνια μέσα από την παρουσίασή σου!! Τα λατρεύω τα καλλυντικά! Φιλάκια@

    ΑπάντησηΔιαγραφή