Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Lo(r)ve..nn the sun...

Aν θεωρείς το αντηλιακό μαλλιών πολυτέλεια,νομίζω οτι πρέπει να αλλάξεις γνώμη.Σκέψου οτι τώρα μπορεί να γλιτώσεις μερικά ευρώ,αλλά μέτρησε πόσα θα ξοδέψεις όταν θα χρειαστεί να τους προσφέρεις θεραπείες για να βελτιώσεις τη υφή τους,μιας και ο ήλιος,το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας,προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές.
Θέλω λοιπόν να σου προτείνω ενα δικό μου αγαπημένο,που δεν έλειψε λεπτό απο το νεσεσέρ της παραλίας και ευχαρίστως θα το αγοράσω ξανά.Η πρώτη μου γνωριμία έγινε κατά τύχη,μιας και ήταν ενα δώρο απο μια γνωστή αλυσίδα καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου,επειδή είχα αγοράσει αρκετά προ'ι'οντα εκείνη την ημέρα.Τη συσκευασία που βλέπεις παραπάνω,την έχω αγοράσει ήδη τρεις φορές και αν δεν είχα κάποια άλλα προ'ι'όντα που περιμένουν στην ουρά,σίγουρα θα την προτιμούσα και τέταρτη!Το άρωμα του,σε κερδίζει απο την πρώτη φορά.Προσφέρει απαλότητα που διαρκεί μετά απο πολλές βουτιές.Εχει φίλτρα UVA-UVB που σε προφυλάσσουν απο τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.Μερικά ψψττ..είναι ικανά να σου χαρίσουν ενυδάτωση και προστασία..Τι άλλο θέλεις;
**κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ.

22 σχόλια:

  1. Μπορείς αν θέλεις να μας πεις πόσο κοστίζει?
    Ευχαριστώ

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αντιηλιακή μαλλιών μου την είχε συστήσει η κομμώτριά μου πριν πολλά χρόνια.Στην αρχή το έβρισκα όπως χαρακτηριστικά το είπες "πολυτέλεια". Στην πορεία όμως γλυτωσα χρήματα από θεραπείες στα αλήθεια. Τι τιμή έχει η συγκεκριμένη αντιηλιακή που προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τιμή την έχω αναρτήσει πιο πάνω..παρόλαυτα υπάρχει και σχετική έκπτωση!

      Διαγραφή
    2. ααα.... καλά! αυτά παθαίνεις όταν πας κουζίνα-υπολογιστή :)

      Διαγραφή
    3. αααα...καλά! αυτά παθαίνεις όταν πας κουζίνα -υπολογιστή :) Συγνώμη

      Διαγραφή
  3. Το θεωρούσα περιττό, αλλά τα μαλλιά μου μάλλον έχουν αντίθετη άποψη τελικά...είναι απαραίτητο!!
    Θα το δοκιμάσω του χρόνου πια μια και σιγά σιγά πια "μαζευόμαστε" από τις παραλίες..
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμβουλή μου είναι πολλές ενυδατικές μάσκες μαλλιών,για να μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε να βρουν τον παλιό καλό τους εαυτό!
      φιλιά πολλά:)

      Διαγραφή
  4. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ αντηλιακό! Ως σκουρόχρωμη δεν καίγομαι αλλά μαυρίζω κατευθείαν! Το μόνο που χρησιμοποιώ είναι προσώπου! Είναι πολύ καλή ιδέα το αντιλειακό μαλλιών αλλά μετά θα μου γίνονται τα υπέροχα κυματιστά "μαλλιά της θάλασσας";; χιχι!
    Καλή σου ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν θέλεις απλώς να έχεις κυματιστά μαλλιά της θάλασσας,αλλά υπέροχα ενυδατωμένα και προστατευμένα,τότε να χρησιμοποιείς αντηλιακό..Το σίγουρο είναι οτι δεν θα το μετανιώσεις!
      Θα ετοιμάσω ανάλογο ποστ,αφιερωμένο στα κυματιστά μαλλιά της θάλασσας..
      stay tuned:)

      Διαγραφή
  5. Επειδή έχω ξανθά μαλλιά μου αρέσει να τα καίει ο ήλιος και μάλιστα ξανοίγουν πολύ κι αυτό είναι ακόμη πιο τέλειο και δε βάζω αντηλιακό.
    Δεν μου έχει βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα,θα δείξει μελλοντικά!
    Φιλιααα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο παρελθόν ποτέ δεν έβαζα αντηλιακό.Μου άρεσε η αίσθηση του ήλιου στα μαλλιά μου.Σε εκείνα πάλι,καθόλου:-(Ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ απο κακούς χειρισμούς και προσπαθώ εδω και 2 χρόνια να τα καλοπιάσω!
      Το αντηλιακό λοιπόν είναι απαραίτητο!Καλύτερα η πρόληψη παρά η θεραπεία!
      Φιλιάαα:)

      Διαγραφή
  6. Κι εγώ κάποτε το θεωρούσα περιττό έξοδο αλλά τελικά πληρώνοντας μόνο λίγα ευρώ γλυτώνεις δεκάδες και βάλε μετά από τα κομμωτήρια κ.α...Έπαθα κι έμαθα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια χαρά, οικονομικότατο!!! προς το παρόν έχω 2 και προσπαθώ να τα ξεφορτωθώ γιατί τα βαρέθηκα!!! ειδικά ένα του korre που δε μου αρέσει καθόλου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα..μπορείς να ψεκάζεις τα μαλλιά σου,ακόμα και όταν πηγαίνεις για ψώνια ή για καφέ..Έτσι παρέχεις 24ωρη προστασία και βοηθάς το προ'ι'όν να τελειώσει γρηγορότερα!
      καλό βράδυ:)

      Διαγραφή
    2. λες, ε? δεν το είχα σκεφτεί, γιατί έχω μετάξι για την καθημερινή περιποίηση!! καλή ιδέα όμως!!! ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  8. Σίγουρα η συμβουλή σου είναι πολύτιμη και δεν την αμφισβητώ.

    Εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ κρέμες και αντηλιακά.
    Προτιμώ ένα γερό λουσιματάκι με νερό πηγής (τέτοιο έχω στο σπίτι μου στην εξοχή) που τα κάνει απαλά και μεταξένια σαν μωρού.

    Αν λοιπόν βρεθείτε κάπου όπου το νερό είναι πηγής ή βρόχινο μην παραλείψετε να λούζεστε και να απολαμβάνετε τα μαλλιά σας που έχουν άλλη αίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θυμήθηκες τώρα!!Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου,έβαζε μεγάλες λεκάνες στην ταράτσα για το νερό της βροχής.Τότε βέβαια ήταν καλύτερο και πιο καθαρό απο τώρα.Τα μαλλιά μας ήταν τόσο απαλά..Να φανταστείς το χρησιμοποιούσαμε και στο μπάνιο μας..Ήταν τόσο όμορφα τότε!!

      Διαγραφή
  9. Επειδή κάνω πρωι πρωι μπάνιο,δέν βάζω αντιλιακό!Μόνο προσώπου!Θά τήν προτείνω στίς κόρες μου!!Είδαν τήν χθεσινή σου ανάρτηση καί τρελλάθηκαν μέ τίς συμβουλές γιά τήν μάσκαρα!Καλό βράδυ φίλη μου!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία είναι να κάνεις πολύ πρωινό μπάνιο..Η θάλασσα δεν συγκρίνεται με τίποτα..Κρυστάλλινη και καθαρή!!
      καλό σου βράδυ:-)

      Διαγραφή
  10. Αντηλιακό για μαλλιά;
    Βρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος!
    Τρέχω να κάνω τα ......ψψττ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αντηλιακό για τα μαλλιά........
    μου φαινόταν λίγο "μούφα" η σκέψη!!!!

    καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή