Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Eνυδάτωση:το μυστικό ομορφιάς σου..

Μπορεί να καυχιέσαι οτι βρήκες τη μια και μοναδική κρέμα που θα σε κάνει πιο όμορφη,πιο λαμπερή,πιο νεα.Αλλά καλή μου φίλη να ξέρεις οτι όσες κρέμες και αν σου κάνουν παρέα,αν δεν προσφέρεις ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου,δεν θα καταφέρεις και πολλά.Το μυστικό λοιπόν είναι ενα.Και το mystickland,αποφάσισε να σε μυήσει στα δικά του βήματα ομορφιάς με προ'ι'όντα που διάλεξε και χρησιμοποιεί..
Η συγκεκριμένη κρέμα ανήκει πλέον στις αγαπημένες μου.Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδω τα συστατικά της.Βασικά είναι απο τις κρέμες 2 σε 1,που πολύ βολεύουν.Την απλώνω σαν μάσκα και την αφήνω για 15-20 λεπτά ή τη χρησιμοποιώ σαν κρέμα νύχτας.Όσα προ'ι'όντα και αν έχω χρησιμοποιήσει,δεν έχω βρει κάποιο άλλο,που να με καλύπτει απόλυτα.Προσφέρει πραγματική ενυδάτωση,που διαρκεί πολύ.Στα συν,είναι η τιμή της και το γεγονός οτι διαρκεί πολύ,μιας και ελάχιστη ποσότητα αρκεί..

Αγαπημένο απολεπιστικό ,με λάδι και λεβάντα.Αυτό που μου αρέσει στο συγκεκριμένο προ'ι'όν είναι το γεγονός οτι κατά τη διάρκεια της απολέπισης,είναι τρομερά δροσιστικό.Εγω το αφήνω και μερικά λεπτά πάνω στο πρόσωπο μου και η αίσθηση είναι υπέροχη!Να θυμάσαι οτι καμιά μάσκα και καμία κρέμα δεν θα μπορέσει να σου προσφέρει  στο μέγιστο τα οφέλη της,αν δεν έχει προηγηθεί η απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα..
Η ελιά απο ότι κατάλαβες ανήκει στα αγαπημένα μου προ'ι'όντα,γιαυτό την επέλεξα και σε αυτό το peeling,που έχω προμηθευτεί αρκετό καιρό πριν.Εξαιρετικό,δουλεύει σε βάθος,χαρίζοντας ενα πραγματικά καθαρό πρόσωπο.Οι κόκκοι του είναι μεγαλύτεροι σε σύγκριση με αυτό της Apivita.
Το συγκεκριμένο peeling,το έχω αγοράσει αρκετές φορές,γιατί είναι πολύ συμφέρουσα η τιμή του και γιατί προσφέρει ενα ''επαγγελματικό''αποτέλεσμα.Τα συστατικά του είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν και οι αισθητικοί,γιαυτό μια βόλτα απο το πλησιέστερο φαρμακείο θα ήταν μια καλή ιδέα.(περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις και εδω,σε μια προηγούμενη αναφορά μου

Μετά απο τον επιμελή καθαρισμό,μια απλή ενυδατική κρέμα,είναι οτι πρέπει..Εγω χρησιμοποιώ την ενυδατική της Rubens και το αντηλιακό μου..
Μην παραμελείς λοιπόν την ενυδάτωση σου,γιατί μπορεί να σε προστατέψει απο τις ρυτίδες για πολύ καιρό ακόμα..
(υ.γ.σε επόμενο post,θα σου μιλήσω για την ενυδάτωση σώματος γιαυτό..stay tuned!)

15 σχόλια:

  1. για απολέπιση της αpivita χρησιμοποιώ κι εγω αλλά θα σε εμπιστευτώ να δοκιμάσω και τα προΐοντα που προτείνεις γιατί σε αυτά εχω μαυρα μεσάνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να δεις τη σχετική ανάρτηση που έχω κάνει παλαιότερα για τα συγκεκριμένα προ'ι'όντα,αν προσέξεις το link που έχω πιο πάνω..
      πιστεύω οτι θα σου αρέσουν πολύ τα προ'ι'όντα τους..

      Διαγραφή
  2. Εχω ενθουσιαστει με τα προιοντα APivita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη ανάρτηση με ελληνικά καλλυντικά! Λίγο ψάξιμο θέλει μόνο και θα βρούμε πολύ καλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Τα Apivita νομίζω πια τα έχουμε όλες δοκιμάσει και τα έχουμε αγαπήσει. Τα Rubens και εγώ πρόσφατα τα γνώρισα και απλά τα έχω λατρέψει! Οικονομικά και αποτελεσματικά. Την κρέμα νυκτός και εγώ τη χρησιμοποιώ ως μάσκα, μα τι ενυδάτωση που δίνει! Δεν ξέρω αν δοκίμασες και την κρέμα πούδρα που έχουν. Είναι μια ωραιότατη ΒΒ cream, με έχει βολέψει τρομερά και σαν χρώμα και σαν κάλυψη. Τα Benostan τα έχω ακουστά, δεν έτυχε όμως ποτέ να τα δοκιμάσω. Μόλις μου τελειώσει το scrub μου θα δοκιμάσω αυτό που μας προτείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα..Τα συγκεκριμένα καλλυντικά τα γνώρισα απο εσένα και τη σχετική ανάρτηση που είχες κάνει.Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτά.Εννοείται πως έχω αγοράσει και τη bb τους,που είναι πολύ βολική,αν δεν θέλεις να περνάς πολύ χρόνο μπροστά στο καθρέφτη σου απλώνοντας το μέικ απ..
      Τα benostan μου τα πρότεινε μια φίλη αισθητικός..Είναι πολύ καλά προ'ι'όντα..να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε!Το scrub,θα το λατρέψεις1
      καλό βράδυ<3

      Διαγραφή
  4. Peeling χρησιμοποιώ της Bioselect...ελληνική εταιρεία κι αυτή συν του ότι είναι βιολογική..το πήλινγκ της με κουκούτσι ελιάς και δίκταμο είναι φοβερό!!!
    με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω κι αυτά που προτείνεις...αρκεί η κρέμα να είναι για 40+...έχω και μια άλφα ηλικία!!

    Επιτέλους μπήκα στο μπλογκ σου..όχι από το δικό μου, από της κόρης μου...ο άλλος ακόμα δε με αφήνει να μπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρία,αλλά θα κάνω μια έρευνα αγοράς.Αν περάσεις μια βόλτα απο το site της εταιρίας Rubens,νομίζω οτι θα βρεις κάποια που σου ταιριάζει..αν και νομίζω οτι απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες..όσον αφορά τις τιμές τους..αυτές θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!
      (εγω μπαίνω απο mozilla..δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί!)

      Διαγραφή
  5. Μολις σημερα αγορασα μια κρεμα της Aveeno, εχω πολυ ξερη επιδερμιδα δυστυχως!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρία.Νομίζω στο παρελθόν είχα αγοράσει κρέμα χεριών.Πάντως αν έχεις ξηρή επιδερμίδα,πιστεύω οτι θα λατρέψεις τη κρέμα νύχτας-μάσκα και την ενυδατική της Rubens..Ιδανικά για ξηρές επιδερμίδες!
      φιλιά,
      χχχ

      Διαγραφή
  6. Εμένα είναι πολύ ευαίσθητη η επιδερμίδα μου, κοκκινίζει με το παραμικρό και τα αποφεύγω τα scrub.. δοκιμάζω μόνο ότι προϊόντα είναι ειδικά για κοκκινίλες.. αν ξέρεις κάποιο καλό, θα χαρώ να το μοιραστείς μαζί μου! έχω δοκιμάσει πάρα πολλές μάρκες αλλά δεν έχω βρει το ιδανικό ακόμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι εσυ που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα να αποφεύγεις τα scrub.Υπάρχουν peeling που δεν έχουν κόκκους.Μια βόλτα απο ενα φαρμακείο που εμπιστεύεσαι νομίζω οτι θα ήταν ιδανική.Γενικά να προτιμάς προ'ι'όντα της Avene.Μια φίλη μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα,μόνο με αυτά είχε βολευτεί..
      Θα το τσεκάρω όμως και θα σε ενημερώσω αν βρω κάποια κρέμα που κάνει για σένα..
      φιλάκια και καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. ναι, έχω δοκιμάσει της Avene αλλά δεν έχω ξετρελαθεί.. Επίσης τα Lierac έχω δοκιμάσει, έτσι κι έτσι.. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  7. Εγώ χρησιμοποιώ μια σειρά της nutrimetics μόνο και μόνο επειδή την είχα πάρει στην μισή τιμή.... σε λίγο θα χρειαστώ όμως ένα scrub. Αυτό της Apivita όπως το περιέγραψες μου κίνησε την περιέργεια να το δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το ευχαριστηθείς..άσε που διαρκεί πολύ!
      καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή