Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"σοκολάτα"..με μηδέν θερμίδες!!

Σκέψου λέει,να μπορούσες να είχες όλη τη μέρα μια σοκολάτα..απλωμένη πάνω σου!!Ναι,μη σου φαίνεται περίεργο!Αν είχες διαβάσει προηγούμενη ανάρτηση μου θα έχεις καταλάβει οτι αυτό το καιρό, έχω πάθει...chocomania..
Επειδή όμως η αγαπημένη σε όλους μας σοκολάτα, δεν γίνεται να καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες,ποιός μας εμποδίζει να την απλώνουμε στο δέρμα μας;Θα ήθελα λοιπόν να σου παρουσιάσω τη καινούρια εμμονή μου. Tώρα που οι ζεστές ημέρες θα είναι περισσότερες,θα την απολαύσω χωρίς τύψεις!Το συγκεκριμένο body butter,είναι αγορασμένο απο το site της cumaea.gr..(μπορεις να δεις σχετική ανάρτηση εδω και εδω)
Η ετικέτα έγραφε ''σοκολάτα''αλλά να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα αυτό που αισθάνθηκα ανοίγοντας τη συσκευασία!Βασικά αν κλείσεις τα μάτια και απλώς εμπιστευθείς την όσφρηση σου,θα ορκιστείς οτι είναι πραγματική σοκολάτα!!Περιέχει μικρά κομματάκια-όπως μπορείς να δεις και στη παραπάνω φωτογραφία-που θα σε πείσουν, οτι είναι σοκολάτας!!
Αν ενθουσιάστηκες με τη πρώτη επαφή που να δεις τι θα συμβεί μόλις την απλώσεις πάνω στο δέρμα σου!Καταρχήν σου προσφέρει μια ελαφρώς ηλιοκαμμένη όψη και μια υπέροχη λάμψη!Ιδανικό για τα καλοκαιρινά βράδια,που θέλεις να ενισχύσεις το μαύρισμα σου.Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πριν τις εξορμήσεις σου στην παραλία,για να δώσεις μια bronze ιδέα στο σώμα σου.. .Είναι τρομερά ενυδατικό!Αρκεί να σου πω οτι το φοράω απο το πρωί και όταν επιστρέφω το βράδυ η επιδερμίδα μου εξακολουθεί να είναι απαλή και μυρωδάτη!..Είμαι σίγουρη οτι θα την αγαπήσεις,όσο και εγω και θα έχει μια περίοπτη θέση στο μπουντουάρ σου..!
Και όλα αυτά ..με μηδέν θερμίδες!!
Μα δεν είναι θαύμα;;;

6 σχόλια:

  1. Είναι θαύμα όπως τα λες...Τρελαίνομαι για body butters και πόσο μάλλον όταν είναι σοκολατένια/μπισκοτένια κλπ....Με γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχ φοβερό θα είναι αυτό το body butter!! Καλοφόρετο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλό μήνα, να ρώτήσω για την σοκολατίτσα αν λερώνει τα ρούχα???
    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαρία μου καλημέρα.Επειδή το προ'ι'όν είναι αρκετά παχύρευστο,θα χρειαστεί να το απλώσεις πολύ καλά στο δέρμα σου και να περιμένεις λίγο μέχρι να φορέσεις τα ρούχα σου.Σε άλλη περίπτωση,αφού ντυθείς,μπορείς να το απλώσεις μόνο στα σημεία που χρειάζεσαι μια έξτρα λάμψη..Και στις δυο περιπτώσεις,θα το ευχαριστηθείς!!
      φιλάκια..

      Διαγραφή
  4. εγω πηρα ενα body butter αυτης της εταιρειας αλλα δεν μου αρεσε ουτε σαν αισθηση αλλα κυριως ως μυρωδια.
    αυτο φαινεται διαφορετικο.Να το χαρεις κουκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπειδή και εγω έχω ενα ''θέμα''με τις μυρωδιές,προτιμώ να επιλέγω ''δοκιμασμένα''αρώματα,όπως βανίλια ή σοκολάτα.Σαν αίσθηση τώρα,επειδή είχα συνηθίσει να απλώνονται πολύ εύκολα όλα τα γαλακτώματα ή body butters που επέλεγα στο παρελθόν,το ''έψαξα''λιγάκι γιατί αναρωτιόμουν και εγω,γιατί δεν απλωνόταν με την ίδια ευκολία,όπως τα άλλα.Αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχουν ''χημικά''συστατικά μέσα στο προ'ι'όν.Με αποτέλεσμα να χρειάζεται λίγη περισσότερο επιμονή.Εγω το απλώνω πρώτα στο επάνω ή κάτω μέρος του σώματος και μετά αντίστοιχα -αφου έχει απορροφηθεί-αρκετό προ'ι'όν μόνο του,το απλώνω με κυκλικές κινήσεις..

      Διαγραφή