Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ευχαριστώ, δεν θα (ξανα)..πάρω!!

Πόσες φορές έχεις γυρίσει σπίτι, χαρούμενη γιατί επιτέλους βρήκες την κρέμα που θα σε κάνει τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη, το γαλάκτωμα που θα απαλλάξει το πρόσωπο σου απο το μακιγιάζ μέχρι να πείς''βαμβάκι''ή τη μάσκαρα που θα την βλέπουν οι βλεφαρίδες σου και θα γυρίζουν μόνες τους?
Και πόσες φορές, θα προτιμούσες να ξόδευες τα χρήματά σου σε ''τσίχλες'', παρά σε όλα αυτά τα προ'ι'όντα που έχεις στο νεσεσέρ σου?
Ωραία λοιπόν,θα σου πω σήμερα ποιά είναι τα προ'ι'όντα που είπα :''ευχαριστώ,αλλά δεν θα (ξανα)πάρω..''


''Synchrorose- cleansing milk'': Έχω δοκιμάσει το serum της συγκεκριμένης σειράς και ήμουν αρκετά ικανοποιημένη.Η φαρμακοποιός επέμενε να πάρω και το γαλάκτωμα καθαρισμού,για επιπλέον ενυδάτωση.Δυστηχώς όμως, είναι ενα απο τα χειρότερα προ'ι'όντα που έχω δοκιμάσει.Είναι πολύ υγρό και αυτό σε εμποδίζει στο να το απλώσεις καλά στο πρόσωπό σου.Η μυρωδιά του είναι πολύ έντονη και απαίσια..Όσον αφορά το καθαρισμό? Δεν μπορώ να πω οτι κάνει τρομερά πράγματα..Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις και ενα επιπλέον προ'ι'όν..


''Τelescopic mascara-L'oreal'' : Γενικά η συγκεκριμένη εταιρία, έχει πολύ ωραία προ'ι'όντα.Αυτό όμως που δεν θα έπαιρνα ξανά, είναι η συγκεκριμένη μάσκαρα.Είμαι πολύ απαιτητική, το ξέρω.Όταν όμως αγοράζεις ενα προ'ι'όν, περιμένεις τουλάχιστον να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται.. έτσι δεν είναι?Η συγκεκριμένη μάσκαρα, ενω σε προετοιμάζει για βλεφαρίδες με μήκος, δυστηχώς δεν τις βλέπεις..Θα έλεγα, είναι σαν να μην έχεις βάλει καθόλου, απο το συγκεκριμένο προ'ι'όν..( όσον αφορά το βουρτσάκι..δεν σου γεμίζει το μάτι θα έλεγα..)


''Μatt Finish- Transparent Base- Radiant'':Bάφομαι πολλές ώρες την ημέρα- λόγω δουλειάς,αλλά και επειδή μου αρέσει να είμαι περιποιημένη.Δεν έχω πρόβλημα με το δέρμα μου,σχεδόν όλα τα προ'ι'όντα μου στρώνουν μια χαρά και διαρκούν πολύ, θα έλεγα.Αγόρασα λοιπόν- έπειτα απο προτροπή - της πωλήτριας, το συγκεκριμένοι προ'ι'όν, γιατι θα μπορούσε να διώξει την λιπαρότητα απο τη T-zone , του προσώπου και γενικότερα να απαλύνει τη τυχόν γυαλάδα..Θα έλεγα οτι η γυαλάδα, έκανε την εμφάνισή της , αφού χρησιμοποιήσα το συγκεκριμένο προ'ι'όν.Όχι μόνο δεν είχε διάρκεια το μακιγιάζ μου, αλλά αισθανόμουν οτι ''ξεκόλλαγε''(ας μου επιτραπεί αυτή η λέξη)..απο το πρόσωπό μου.Αν μου δημιουργούσε εμένα τέτοια γυαλάδα(που το δέρμα μου είναι κανονικό πρός ξηρό), σκέψου τι θα έκανε σε εσένα που έχεις ήδη λιπαρό..


''Εxtra Virgin Minerals- Body Shop'':Έιμαι fun του Body Shop.Τα περισσότερα απο τα καλλυντικά μου, τα προμηθεύομαι απο εκεί..Όταν λοιπόν έμαθα για την άφιξη των συγκεκριμένων προ'ι'όντων, έσπευσα να τα δοκιμάσω..Το υγρό make up, αν και έχει SPF30 και αποτελείται απο αγνά συστατικά, μπορώ να πω οτι με απογοήτευσε.Είναι αρκετά βαρύ και δεν στρώνει εύκολα.Η μυρωδιά του είναι χάλια( έντονη και σου θυμίζει χαλασμένο προ'ι'όν).Αν το συνδιάσεις με την πούδρα της ίδιας σειράς, θα είναι χειρότερα τα πράγματα.,γιατί ούτε και η συγκεκριμένη απλώνεται με ευκολία.Όσον αφορά το χρώμα του,αν και το διάλεξα προσεχτικά και κάτω απο το φως της ημέρας, για να αποφύγω τις διχρωμίες, όταν το φόρεσα, κιτρίνιζε ελαφρώς.Λυπάμαι, αλλά θα περίμενα κάτι καλύτερο απο τη συγκεκριμένη εταιρία..
( επειδή έχω ενα ''θεματάκι'' με  τη φωτογραφική μου μηχανή- ποτέ δεν τη βρίσκω όταν τη θέλω!-τις συγκεκριμένες τις ''δανείστηκα'' απο το google images)

11 σχόλια:

  1. Αυτό μου συβαίνει πάρα πολύ συχνά,να παίρνω κάτι και να μην κάνει ούτε τα μισά απ'ό,τι υπόσχεται και να μου δημιουργεί και επιπλέον πρόβλημα. Δυστυχώς δεν έχω βρει λύση,προσπαθώ να ψωνίζω μόνο από εταιρίες που εμπιστεύομαι αλλά και πάλι τυχαίνει κάποια προϊόντα να μην με ικανοποιούν καθόλου ή να παρασύρομαι από τις πωλήτριες και ενώ πάω για άλλο παίρνω άλλο γιατί υποτίθεται θα είναι καλύτερο...άστα άνοιξες μεγάλη πληγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOITA NA DEIS TWRA KATASTASH...EGW ORKIZOMAI STO RADIANT PROION..EINAI TELEIO..TO MAKE UP APLWNETAI FOBERA K MOY DINEI ONTWS MAT OPSH MIAS K EXW TROMERH LIPAROTHTA...EIDES KAMIA FORA...OLA EINAI YPOKEIMENIKA!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια μου συμβαίνει αυτό να πάρω πράγματα που τα δοκίμασα μια φορά,και μετά μ'απογοήτευσαν.......συνήθως σε παρασύρουν οι πωλήτριες που σου λένε τα καλύτερα λόγια,για το τάδε προιόν!!!Δεν υπάρχει λύση επί του θέματος,έτσι πιστεύω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασσική κατάσταση!! Θα πας να ρωτήσεις ή αγοράσεις κάτι και θα σου προωθήσουν και κάτι άλλο! Πλέον ακούω την γνώμη τους αλλά δεν δείχνω και πολύ εμπιστοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @kotitsa: εγω γενικότερα αποφεύγω τέτοιες βάσεις γιατί μου κάνουν πολύ λιπαρό το πρόσωπό μου..Ίσως δεν έχω βρει την κατάλληλη, τι να πώ?

    @Νατάσσα: γενικά με τις πωλήτριες έχω ενα θέμα.Αποφεύγω να ψωνίζω εκεί που σχεδόν με παρακαλάνε να πάρω τα ''τέλεια'' προ'ι'όντα τους..Οι περισσσότερες δεν έχουν ιδέα τι διαφημίζουν και αμφιβάλω αν τα έχουν δοκιμάσει και οι ίδιες..

    @claire: καλό είναι να ζητάμε δειγματάκια- όπου είναι εφικτό- για να είμαστε απόλυτα σίγουρες οτι δεν θα την (ξανα)πατήσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω πως όλοι μας την έχουμε πατήσεις κατά καιρούς και συνεχίζουμε να την πατάμε με αρκετά προϊόντα που άλλα υπόσχονται και άλλα μας προσφέρουν! Εμπιστοσύνη στον πωλητή; Αλλά τι φταίνε κι αυτοί; Τη δουλειά τους δεν κάνουν; Πάντως η ανάρτησή σου για άλλη μια φορά είναι χρησιμότατη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι όλες την έχουμε πατήσει,και δεν νομίζω αυτό να σταματήσει και ποτέ...Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και εμπιστεύομαι τη γνώμη σου.Φιλιά γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εμενα μου συμβαινει συνεχεια αυτο και καταληγω να κλαιω τα λεφτα μου πάντα :Ρ πλέον δεν ακουω τις πωλητριες και διαβαζω οτι reviews βρω πριν αγορασω κατι....χρησιμοτατο το ποστ σου!! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο δίκιο έχεις!!!! Το συγκλονιστικό στην δική μου περίπτωση είναι πως όσες φορές την έχω πατήσει είναι αυτές που πάω σε μαγαζί και δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου...ξέρεις αυτές τις ημέρες που λες κάτι θέλω να ψωνίσω....χωρίς στόχο...τον τελευταίο χρόνο ψωνίζω μόνο online...τα βλέπω τα ξαναβλέπω...ψάχνω μαθαίνω...νομίζω πως τελικά αυτό μου ταιριάζει...ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τελευταία χρόνια έχω βρει την κρέμα, το μεικ απ που μου ταιριάζουν, την πούδρα που με βολεύει και την πολύ χρήσιμη βάση για σκιά. Για τα υπόλοιπα δεν με απασχολεί ιδιαιτερα. Συνήθως παίρνω την συσκευασία που έχει τελειώσει (γιατί ξεχνάω την μάρκα και το νούμερο!!!) και ζητάω ακριβώς την ίδια. Μου έχουν πει οτι πρέπει να αλλάζω την κρέμα μου ανα 2 μήνες περίπου γιατί το δέρμα συνηθίζει...(δεν ξέρω αν όντως ισχύει.) Έχουν περάσει χρόνια και δεν το έκανα. Δεν μπορώ πάλι το ψάξιμο και την αγωνία. Το δέρμα μου είναι πολύ ξηρό και έχω βολευτεί τόσο πολύ μετά από χρόοονια ψάξιμο. Από τα 15 μου πήγαινα σε γιατρούς και μου έδιναν φτιαχτές κρέμες τις οποίες χρυσοπλήρωνα αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Τον προηγούμενο μήνα στο φαρμακείο μετά από πολύυυυυυυ μπλα μπλα της πωλήτριας να πάρω μια κρέμα λεπτότερης υφής το μόνο που κατόρθωσα να πώ ήταν "δεν μπορώ να πάρω μόνο την κρεμα μου και να φύγω?" Εκεί επιτέλους σταμάτησε!!!! Πολλά είπα. Ωραίο θέμα. Νομίζουμε πως μόνο σε εμάς συμβαίνουν αλλά τελικά είμαστε πολλές!!! Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρέσει αυτό...πολύ ανατρεπτικό το βρίσκω!!! Για την μάσκαρα δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...απάτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή