Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

sssh!..it's a secret..

Bάφομαι πολλές ώρες καθημερινά( το ομολογώ..και μου αρέσει). Τί γίνεται όμως όταν το πρόσωπό μου θέλει να αποτοξινωθεί και να απαλλαγεί απο όλα αυτά τα καλλυντικά που του φράζουν τους πόρους και κάνουν θαμπή την επιδερμίδα του? Γίνεται να τρέχω κάθε τρείς και λίγο στην αισθητικό?Έχοντας δοκιμάσει άπειρα scrub, ήθελα αυτό το ένα και μοναδικό, που θα με έκανε να ορκιζόμουν στο όνομά του..Έτσι λοιπόν και αφού ''απείλησα'' την αισθητικό μου,μοιράζομαι το μυστικό μου, μαζί σου..
Το απολεπιστικό προ'ι'όν της Benostan, σίγουρα θα σε κάνει να τρίβεις τα χέρια σου ικανοποιημένη,αλλά και να μειώσεις έτσι το budget σου..
Η Benostan, είναι μια εταιρία φαρμακευτική που βασίζεται στην προσεχτική επιλογή των πρώτων υλών, επιλέγοντας βότανα βιολογικής καλλιέργειας, υψηλής ποιότητας και δραστικότητας όπως τα φύλλα και το αγνό λάδι ελιάς, το θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο και άλλα.Με σύμμαχο της,τη φύση και με 25 χρόνια αφοσίωσής της γύρω απο την ευεργετική  και θεραπευτική  δράση της ελιάς στο δέρμα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορα δερματολογικά προβλήματα αισθητικής προσώπου, σώματος και προσωπικής υγιεινής.Τα συστατικά του είναι πανομοιότυπα με αυτά που φιγουράρουν στα ράφια των ινστιτούτων αισθητικής και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια που θα είχες, αν έκανες μια επίσκεψη σε αυτά.Δεν θα ήταν πολύ ωραίο ενα επαγγελματικό αποτέλεσμα ..στο σπίτι σου? Το συγκεκριμένο λοιπόν, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ώστε κάτω απο το δέρμα σου, τα δερματικά κύτταρα να οξυγονώνονται καλύτερα, αποφράζοντας τους πόρους, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία, δίνοντας φρεσκάδα και φωτεινότητα!
Χωρίς χρώμα και σιλικόνες, δίνει το φιλί της ζωής, με το πρώτο άγγιγμα!
Η τιμή του είναι αντιστρόφως ανάλογη με το αποτέλεσμα( τα 50 ml, κοστίζουν μόνο 13.50 ευρώ).

*κάνε κλικ εδώ,για να τσεκάρεις και τα άλλα προ'ι'όντα ή να το αγοράσεις απο το e-shop, με έκπτωση, γιατί ίσως δυσκολευτείς να το βρείς σε όλα τα φαρμακεία)


3 σχόλια:

  1. Μμμ.. μου φάνηκε ενδιαφέρον αυτό το προϊόν! Θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα της εταιρίας και ίσως αγοράσω κάτι!! Nice post dear :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες και διαβάζεις τις σκέψεις μου!
    Περνάω τη φάση που γενικά θέλω να δοκιμάσω φυτικά προϊόντα, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτά... Τη συγκεκριμένη εταιρία δεν την γνωρίζω!
    Θα την μάθω όμως... xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή