Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

chi..σου λέω!!

Θέλω να σου γνωρίσω τον'' φύλακα άγγελο''των μαλλιών μου! Μαζί καταφέραμε πολλά, όλο το  χειμώνα που πέρασε. Μπορεί το καλοκαίρι αυτό, να παραγκωνίστηκε λίγο και να χρησιμοποιήθηκε για άλλο ''σκοπό'', αλλά υπόσχομαι οτι απο δω και πέρα, θα έχει πρώτη θέση στη καρδιά τη δική μου, (αλλά και του νεσεσέρ μου, επίσης!).Ας τα πάρουμε απο την αρχή: Βάφω πολλά χρόνια τα μαλλιά μου, με αποτέλεσμα να έρθω αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα  αυτής μου της επιλογής. Kατεστραμμένες άκρες, αφυδατωμένα μαλλιά, που'' έβλεπαν'' σεσουάρ και ''έτρεχαν'', ανύπαρκτη λάμψη .Σε μια λοιπόν απο τις καθιερωμένες επισκέψεις μου στο κομμωτήριο, -αναγκάστηκα- να δοκιμάσω''ενα νέο προ'ι'όν που υπόσχεται θαύματα, θα δείτε..'' κατά τα λεγόμενα της κομμώτριας.''Άλλη μια υπόσχεση, στο βωμό της ομορφιάς και στα αυτιά κάθε μανιακής με το shopping'',σκέφτηκα. ΄΄Ετσι λοιπόν - δεν ήθελα και πολύ-  δοκίμασα το best seller! των μαλλιών μου..Chi Silk Infusion ,το όνομα του και είναι πραγματικά τέλειο!


Περιέχει καθαρό μετάξι και πρωτείνες σίτου και σόγιας.Έιναι μια πλούσια θεραπεία που δεν ξεβγάζεται ( πριν το styling αλλά και μετά απο αυτό).Τα μαλλιά μου αναδομήθηκαν,ενυδατώθηκαν και προστατεύθηκαν απο τις συνεχείς επιθέσεις της πρέσας ,του σεσουάρ ,των χημικών βαφών.Η λάμψη και η απαλότητά τους, είναι εμφανή! Το άρωμά του;.. απλά τέλειο!!
Αυτό που ίσως δεν θα σου πεί κανένας, είναι οτι αυτό το μοναδικό προ'ι'όν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν λάδι σώματος.! Είναι super ενυδατικό και δεν χρειάζεται να βάλεις επιπλέον άρωμα!
Δεν το αλλάζω με τίποτα!!
(extra tip: επειδή δεν υπάρχει στο εμπόριο, μπορείς να το αγοράσεις μόνο απο κομμωτήρια που συνεργάζονται με αυτή την εταιρία. Ε γω όμως το προμηθεύομαι μέσω ίντερνετ, σε πιο οικονομική τιμή, κάνε κλικ εδω

4 σχόλια:

  1. παντού διαβάζω καταπληκτικές κριτικές για το συγκεκριμένο! είναι στη λιστα μου για να το δοκιμάσω κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήμουν και εγω διστακτική, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΠΟΙΟς ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά υπέροχο!Όχι μόνο το μετάξι,αλλά όλη η σειρά της chi!!Xαίρομαι που τελικά ''πείστηκα''απο εκείνη τη κομμώτρια και αγόρασα το συγκεκριμένο προ'ι'όν,που δεν αλλάζω με τίποτα!

      Διαγραφή