Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

πάμε.. ψυγείο??

Εξοικονόμησε χρήματα, φτιάχνοντας αυτές τις εύκολες και γρήγορες ''συνταγές'', για την ομορφιά σου.100% φυσικά προ'ι'όντα, δεν περιλαμβάνουν συντηρητικά ή συστατικά επικίνδυνα για την υγεία σου. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο όλους ( ανεξαρτήτως τύπου δέρματος). Δεν είναι τυχαίο που η Κλεοπάτρα , χρησιμοποιούσε τόνους λάσπης για το πρόσωπο και το σώμα της.. έτσι δεν είναι?
Λοιπόν, πάμε μια βόλτα μέχρι το ψυγείο σου?
Καθαριστική μάσκα: Ανακάτεψε 1/2 κούπα βρώμη, 1 ολόκληρο αυγό, 1 κουτ. σούπας αμυγδαλέλαιο. Άπλωσε στο πρόσωπό σου, για 15 λεπτά και ξέβγαλε.
Ενυδατική μάσκα: Πολτοποίησε ένα αβοκάντο και άπλωσέ το στο πρόσωπο και στο λαιμό σου.Άφησε το για 15-20 λεπτά ,ξέβγαλε με ζεστό νερό και σκούπισε ταμποναριστά, με μια πετσέτα.
Extra λάμψη: Ξέβγαλε τα μαλλιά σου με λευκό ξύδι! (tip: μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το pedicure σου, επίσης. Απομακρύνει εύκολα τα νεκρά κύτταρα και λευκαίνει τα νύχια σου!)
Πως θα σου φαινόταν ενα σπιτικό γαλάκτωμα μαλλιών; Χτύπησε καλά ενα κρόκο αυγού, 1 κου.γλυκού baby oil και 1 κούπα νερό.Κάνε απαλό μασάζ στο κεφάλι( και στις ρίζες) και ξέβγαλε καλά.
Άν θέλεις extra ενυδάτωση, μπορείς να δοκιμάσεις το εξής μείγμα: 1 αυγό+μέλι +μαγιονέζα(σε ίση ποσότητα). Ανακατεύεις εως ότου γίνουν μια ομοιογενής κρέμα.Απλώνεις στις άκρες των μαλλιών σου και τα αφήνεις  για 15- 20 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου