Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

κορρέ.. μου εσυ!

Aγόρασα πρόσφατα το scrub του Κορρέ με θυμαρίσιο μέλι. Διστακτική, στην αρχή,γιατί δεν βρήκα το αγαπημένο μου (θα σου πω αργότερα γι΄αυτό), αλλά τελικά το ευχαριστήθηκα!
Έχει κρεμώδη υφή και απαλούς κόκκους φυτικής προέλευσης.Οι κόκκοι καρυδιού που περιέχει, καθάρισαν πολύ καλά τους πόρους της επιδερμίδας μου, χωρίς να την ερεθίσουν, απομάκρυναν τα νεκρά κύτταρα, δίνοντας της μια λεία και απαλή όψη..
Περιέχει επίσης μέλι( το αγαπημένο μου συστατικό), που διατήρησε την υγρασία της επιδερμίδας μου, κάνοντάς την ελαστική. Στα συν είναι ότι δεν χρειάστηκε να βάλω ενυδατική κρέμα μετά..
Τα 16ml. έχουν μόνο 2.50 ευρώ..Τι λές ? θα το δοκιμάσεις?

8 σχόλια:

  1. Το έχω δοκιμάσει και εγώ και είναι υπέροχο.. Εγώ προσωπικά προσέχω διπλά τι προϊόντα χρησιμοποιώ γιατί έχω πολύ λιπαρή επιδερμίδα με τάση για ακμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα, ωραίος ο τίτλος του ποστ, μου άρεσε!
    λατρεύω κορρέ, σίγουρα θα το δοκίμαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ μου αρέσουν αυτές οι μικρές συσκευασίες του κορρέ, μπορείς να δοκιμάσεις προϊόντα χωρίς να κλαις τα λεφτά σου αν δε σου ταιριάξουν. άσε που προλαβαίνεις να τα τελειώσεις προτού χαλάσουν-λήξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ μαζί σου stella.. εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες συσκευασίες και το καλοκαίρι..
    @claire..σε λίγες μέρες θα υπάρξει ενα post,αφιερωμένο σε εσένα που έχεις λιπαρή επιδερμίδα..
    @Y,θα αναρτήσω και άλλα post, με προ'ι'όντα κορρέ,που είναι τα αγαπημένα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το χρησιμοποιώ για την καταπληκτική του μυρωδιά γιατί σα scrub δεν αισθάνομαι να κάνει κι πολύ αποτελεσματική δουλειά.
    Προτιμώ τα scrub της Apivita κατά βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. scrub για το πρόσωπο του κορρέ δεν έχω δοκιμάσει!
    εχω δοκιμάσει το ''καρπούζι'' για το σώμα, το οποίο λατρεύω!
    Λες αύριο να με κεράσω ένα μέλι; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να το δοκιμάσεις.. θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένη..η απαλή μυρωδιά του και η αίσθηση απαλότητας που αφήνει στην επιδερμίδα σου, είναι super!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *smugnificent, είναι απο τα scrub που μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα , γι'αυτό είναι πιο απαλό!!( για σένα όμως που θέλεις κάτι πιο επαγγελματικό ssshου έχω το αγαπημένο μου..stay tuned!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή