Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

volcanic black,by Korres*

Aν σου αρέσει το μαύρο χρώμα το χειμώνα,είμαι σίγουρη οτι θα λατρέψεις το συγκεκριμένο gift pack .Ακόμα και αν προτιμάς πιο έντονα ή ζεστά χρώματα,θα έχεις τουλάχιστον μια φίλη που θα ενθουσιαστεί με τα καλούδια που βρίσκονται μέσα.Yπάρχουν αρκετές επιλογές και διάφορες αποχρώσεις..Μια εξαιρετική πρόταση,για όσες απο εμάς δεν ξέρουμε τι να αγοράσουμε,για τον εαυτό μας ή για τις φίλες μας..
Ακριβώς αυτό σκέφτηκε και η Κορρές και δημιούργησε απίθανους συνδιασμούς για όλα τα γούστα και με μια γενναία έκπτωση.Εγω επέλεξα το volcanic black,επειδή λατρεύω το μαύρο χρώμα.Ειδικά αν συνδιάζεται με ίχνη απο ασημόσκονη ,τότε δεν αλλάζω με τίποτα το βερνίκι νυχιών μου.
Το πακέτο περιλαμβάνει ενα βερνίκι νυχιών,μια εξαιρετική μάσκαρα για τρισδιάστατο αποτέλεσμα,ενα σούπερ απαλό μολύβι ματιών(να προσθέσω εδω οτι έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια!)και μια βολική ξύστρα.
Το κόστος του πακέτου,με την έκπτωση,έχει 20 ευρώ,όσο κάνει μόνο η μάσκαρα.
Αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας τα προ'ι'όντα εδω και λίγο καιρό,δεν έχω να προσθέσω κάτι αρνητικό.Πιστεύω οτι είναι μια καλή ευκαιρία που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις..

11 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη ιδέα για δώρο!! Και εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο τώρα το χειμώνα! Αλλά δυστυχώς στην Κύπρο νομίζω δεν έχουμε Κορες. . Καλή συνέχεια να έχεις με όμορφες δημιουργίες! Καλό σου βράδυ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βλέπω στο φαρμακείο και κολλάζομαι! Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια που η Korres έβγαλε αυτά τα σετάκια, με έχουν ξελασπώσει από πολλά δωράκια. Μια για τις δασκάλες των παιδιών μου, για φίλες, για κουμπάρες. Έχει για όλα τα γούστα και αποχρώσεις. Αυτό το μαύρο το έχω σταμπάρει για μένα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπώ την εταιρία και τα προϊόντα της.. όμορφη η δημοσίευσή σου. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω αγοράσει την ίδια συσκευασία! Το βερνίκι το λατρεύω. Περιεργό αν σκεφτεί κανείς ότι στα νυχια η μεγάλη μου αδυναμια είναι το κλασσικό γαλλικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω πάρει στο παρελθόν κι εγώ πακέτα με προϊόντα του Κορρέ! Ακόμα πιο πολύ από τα καλλυντικά μου αρέσουν οι κρέμες προσώπου!
    Καλό ξημέρωμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σετάκια αυτά του Κορρέ στο ikeapharm.com κοστίζουν 15,77 ευρώ το μαύρο και 12,89 ευρώ τα υπόλοιπα χρώματα. Πάνω από κάποιο ποσό που δεν θυμάμαι τώρα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Επίσης καταπληκτικές οι βιταμίνες για τα μαλλιά του Κορρέ. Μετά από ένα μήνα έχω απίστευτα υγιή μαλλιά. Βασιλεία Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλημερα γλυκια μου,πρaγματικα τα προιοντα KORRES ειναι απο τ αγαπημενα μου,τα χρησιμοποιω χρονια και ειναι απλα τελεια ,και πολυ οικονομικα!Να σου μω την αληθεια κατι τετοιο σκεφτομουν να κανω δωρο στον ευατο μου,μαλλον σε κρεμα ημερας που μου τελειωνει και κρεμα ματιων!!!Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου,το κραγιον που φοραω μου το καναν δωrο αλλα το πετυχαν ακριβως γιατι κι εμενα μαρεσει πολυ.Ειναι sothys no5A με το μολυβι χειλιων 6 bordeaux!!filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δοκίμασε και τα ρουζ του Κορρέ είναι πολύ καλά!!

    Τώρα το χειμώνα έχω πάθει κόλλημα με τα μαυρα νυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μαύρο μου αρέσει και μένα το χειμώνα. Με γειά σου το σετάκι!!
    Ωραία ιδέα, σε πολύ καλή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι δε μπορώ να αποφασίσω πιο να διαλέξω.. Μου άρεσε πολύ και το μαύρο πακετάκι τώρα που το είδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή