Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

νεράιδα Μυρένια*

Πριν μερικές εβδομάδες,ψάχνοντας στο ίντερνετ για φυτικά καταστήματα,βρήκα το myrenia.com,ενα κατάστημα με χειροποίητα σαπούνια και ελιξήρια,όπως χαρακτηριστικά μας ενημερώνει.
Η αλήθεια είναι οτι σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ οι αλχημίες και θα θέλεις να δοκιμάσεις τουλάχιστον ενα απο αυτά τα πολύ όμορφα σαπουνάκια και όχι μόνο!
Αν και δυσκολεύτηκα να διαλέξω,τελικά νομίζω οτι έκανα μια καλή επιλογή,με μια ποικιλία απο προ'ι'όντα,που θα ήθελα να σου γνωρίσω..
Αρχικά να σου πω οτι μου αρέσουν πολύ οι συσκευασίες τους.Χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο,είναι απλές και ''ξεκούραστες''απο περιττές πληροφορίες.Το σαμπουάν μυρίζει πολύ διακριτικά.Αν όμως είσαι συνηθισμένη στους αφρούς και στις μπουρμπουλήθρες,τότε δεν θα γίνει το αγαπημένο σου.Μην ξεχνάς όμως οτι κάθε τι φυσικό και φυτικό θέλει το χρόνο του για να σου αποδείξει τι αξίζει.
Όσον αφορά το body lotion,είναι πολύ ενυδατικό.Μυρίζει λίγο έντονα στην αρχή αλλά μετά απο λίγα λεπτά γίνεται ενα με το άρωμα της επιδερμίδας μου.Αφήνει μια γλύκα και ενυδάτωση που είναι ιδανική για την ξηρότητα που μας κάνει δώρο ο χειμώνας..Εδω,μπορείς να επιλέξεις τον δικό σου συνδυασμό και να σου το ''μαγειρέψουν''οι ειδικοί της Μυρένια,σε λίγα λεπτά..
Αχ,τι να πω για αυτό το σαπούνι;Το λατρεύω στην κυριολεξία!Υπέροχο για το μπάνιο μου,αλλά και για ντεμακιγιάζ(το ανακάλυψα πρόσφατα!)Έχει άρωμα καραμέλας βουτύρου και η βρώμη που βλέπεις στο επάνω μέρος είναι αληθινή!!Στα συν του,οτι διαρκεί πολύ χωρίς να σπάει..
Body scrub:Αν δεν σου έγραφα τον τίτλο,σίγουρα θα πίστευες οτι είναι έτοιμο προς κατανάλωση,αφού   μοιάζει απίστευτα με τις κρέμες που φτιάχνει η μαμά.Περιέχει μικρά κομματάκια κανέλας,μέλι και μερικά ακόμη μυστικά που κάνουν την επιδερμίδα σου,να ξεφορτώνεται μια και καλή τα νεκρά κύτταρα!Αγαπημένο μου*
Τώρα θα μου πεις''τόσα προ'ι'όντα, το lip balm ζήλεψες;''
Μα ναι,φίλη μου!Γιατί αυτό το μικρό και απλό εκ πρώτης όψεως θαυματάκι,είναι σούπερ ενυδατικό και αφήνει μια γυαλάδα,οτι πρέπει για τα πρωινά που δεν θέλεις να βάλεις κραγιόν αλλά να αφήσεις τα χείλη σου στη γύμνια τους.Υπέροχο άρωμα,σίγουρα θα θέλεις να μοιράζεις τα μαλακά φιλιά σου εδω και εκεί αφού θα αφήνεις και το άρωμα τους..μμμ,delicious*θα προσθέσεις αν το δοκιμάσεις!
Aυτό όμως που μου έκανε κλικ,ήταν αυτή η πολύ πρωτότυπη κουβερτούλα.Όπως μπορείς να διαβάσεις αν την ζεστάνεις μπορεί να σου προσφέρει ανακούφιση και ζεστασιά.Είναι γεμάτη με 100% φυσικά υλικά όπως επεξεργασμένους σπόρους,χαλαρωτικά βότανα και αιθέρια έλαια.Κατάλληλη για όλη την οικογένεια,θα γίνει σίγουρα η κολλητή σου φίλη,τις κρύες νύχτες του χειμώνα..
Φυσικά είχα και το δωράκι μου.Δυο baby αρωματικά σαπουνάκια!
(σας ενημερώνω οτι τα παραπάνω προ'ι'όντα αγοράστηκαν με δικά μου χρήματα.Απλώς εκφράζω την άποψη μου,χωρίς να μου έχει ζητηθεί απο την εταιρία, να το κάνω..έτσι λοιπόν αυτή η ανάρτηση είναι ενημερωτική και όχι διαφημιστική.)

28 σχόλια:

  1. Αν και όπως τα παρουσίασες με εντυπωσίασαν όλα τα προιόντα της, θα μείνω στην κουβερτούλα...μου φαίνεται πραγματικά κάτι το ξεχωριστό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα!Έχω γνωρίσει παλιότερα την 'Μυρένια' μου άρεσε πολύ το όνομα και στη συνέχεια επισκέφτηκα και το ηλεκτρονικό κατάστημα και βρήκα μικρούς Θησαυρούς ομορφιάς!Δεν έχω αγοράσει ακόμη κάποιο προϊόν αλλά αφού τα δοκίμασες και μας τα προτείνεις θα το κάνω ανεπιφύλακτα!Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nομίζω οτι θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σου αρέσει!
      φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφα πραγματάκια πήρες!! Είναι τόσο όμορφα τα προϊόντα που φτιάχνομαι με φυσικά και αγνά υλικά..
    Πάω να ρίξω μια ματιά στο site :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους ''μαγαζάκια''..
      Υπέροχες μυρωδιές και πολύ καλά προ'ι'όντα!
      Καλό σου μεσημέρι!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία ανάρτηση!! Ακούγονται όλα φοβερά!! Πήρες προμήθειες !! Κ εγω έτσι είμαι ξεμυαλιζομαι κ θέλω λίγο απολα!! Ετσι όπως τα παρουσιάσεις πάντως είναι πολυ δελεαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να δεις τα σαπουνάκια..Τα θέλεις όλα!
      Καλή συνέχεια Σταυρούλα*

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα φίλη μου!Πολύ όμορφα φαίνονται καί ακούγονται αυτά τά προιόντα!Θά μπώ νά ρίξω μιά ματιά!Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα απολαύσεις τη βόλτα σου!
      Καλό μεσημέρι Δήμητρα!

      Διαγραφή
  6. Καλορίζικες οι καινούριες αγορές σου! Με ξεσήκωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφη παρουσίαση ήταν αυτή; Έχω αδυναμία σε όλα όσα έχουν να κάνουν για το μπάνιο..
    Πω πω! Με έκανες να θέλω να τα δοκιμάσω! Ειδικά το σαπούνι με τη βρώμη!
    Πάω να επισκεφτώ το site!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου αρέσουν πολύ..σαπουνάκια,μυρωδάτα άλατα,αφρόλουτρα..αχ!
      τα θέλεις όλα!
      καλη συνέχεια!

      Διαγραφή
  8. πολύ ωραία. χαίρομαι για την ενημέρωση που μάς έκανες δεν τα ήξερα. το απολεπιστικό σώματος ακούγεται απολαυστικότατο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάχνοντας υπάρχουν πολύ θησαυροί εκεί έξω!
      Καλό μεσημέρι..

      Διαγραφή
  9. Φωτια μου αναψες τωραααα, κουβερτουλα; Θέλωωωωω!
    Πολύ πολύ ωραία αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ..
      είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει πολύ η κουβερτούλα!

      Διαγραφή
  10. Πόσο όμορφη ανάρτηση! Πρώτη φορά βλέπω αυτά τα προϊόντα και εγώ! Πολύ μου άρεσε το scrub... Με βάζεις σε πειρασμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχο προ'ι'όν και πολύ διαφορετικό απο ότι έχουμε συνηθίσει..
      καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  11. Αχχ θέλω την κουβερτούλα!!
    Μου έκανε πολύ εντύπωση, δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο!
    Καλά ε θα κάνει θραύση, πάω να δω το σάιτ :)
    Ευχαριστώ φίλη μου, είσαι άσσος σε κάτι τέτοια!
    Φιλιά *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το όνομα από μόνο του σε τραβάει. Τα προϊόντα σε αποτελειώνουν. Φαίνονται πραγματικά αξιόλογα. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι δεν είναι διαφημιστικό το θέμα σου, αλλά πραγματικά ειλικρές. Για να τσεκάρουμε λοιπόν Μυρένια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα..Μυρωδάτο και ονειρικό..
      Αξίζει να ψάχνουμε για τέτοιες πρωτοβουλίες..και χαίρομαι που υπάρχουν αρκετοί που απολαμβάνουν και επιλέγουν μόνο τη φύση..
      φιλιά*

      Διαγραφή
  13. Φαίνοντα όλα τέλεια! Πρέπει να κοιτάξω και γω τη "Μυρένια"!! Και τι ωραίο όνομα!!! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κουβερτουλα ειναι φανταστικη ιδεα. Αναρωτιεμαι ποσο κραταει η "δυναμη" της. Νομιζω πως θα την παραγγειλω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όλα φαίνονται τόσο όμορφα!!! ειδικά αυτή η κουβερτούλα όπως λέει και η Lyriel κάτι μου έκανε! με φώναξε νομίζω! χι χι.. φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή