Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

avon..mall*

Πριν μερικές ημέρες ενα πακέτο απο την Avon,με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη.Μερικά καινούρια προ'ι'όντα,συμφέρουσες τιμές και διάφορες προσφορές,ήταν αρκετές για να με πείσουν να επιλέξω τη συγκεκριμένη εταιρία για τις αγορές μου.
Αγοράζοντας το σαμπουάν και το αφρόλουτρο,πήρα ενα βερνίκι νυχιών μόνο με 1 ευρώ,διαλέγοντας απο μια ποικιλία χρωμάτων.Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τα βερνίκια τους,έχουν πολύ όμορφα χρώματα και μεγάλη διάρκεια.Στεγνώνουν γρήγορα και γυαλίζουν,οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για να αγοράσεις μερικά.Η τιμή τους,είναι γύρω στα 5 ευρω,αλλά σκέψου οτι στις διάφορες καμπάνιες κυκλοφορούν και προσφορές όπως η δική μου,παραπάνω.Όσον αφορά το σαμπουάν και το αφρόλουτρο,σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους!
Εδω σου δείχνω και μια ακόμη επιλογή απο ενα βερνίκι της ίδια σειράς,με υπέροχο χρώμα,εμπλουτισμένο με χρυσόσκονη!!
Δυο επιπλέον προ'ίόντα,που με ξάφνιασαν ευχάριστα!Το λαδάκι,αριστερά,είναι ιδανικό για τα μαλλιά,τα νύχια,αλλά και για το σώμα.Αρχικά ήμουν διστακτική,γιατί δεν ήθελα να αφήσει λιπαρότητα στην επιδερμίδα μου.Όμως το συγκεκριμένο απορροφάται πολύ γρήγορα,αφήνοντας μια υγιής όψη και ενα διακριτικό,ευχάριστο άρωμα.Μπορείς να ντυθείς αμέσως χωρίς να περιμένεις με τις ώρες..Θα έλεγα οτι μοιάζει με τα ξηρά λάδια και μην ξεχάσω να σου πω οτι κάνει θαύματα και σαν κρέμα χεριών!Όσον αφορά το hair boost,δεξιά,θα σου το προτείνω αν θέλεις όγκο στις ρίζες σου.Νομίζω οτι συμφέρει απο άλλα αντίστοιχα και νομίζω οτι θα βολέψει πολύ,ακόμη και εσένα που χρειάζεσαι ενα γρήγορο τρόπο να έχεις ανάλαφρα μαλλιά..
Λατρεύω τη σειρά με το αργανέλαιο.Αν δεν την έχεις δοκιμάσει,δεν ξέρεις τι χάνεις.Συμφέρει απο όλες τις απόψεις και πιστεύω οτι είναι απο τα καλύτερα της Αvon!Εχω δοκιμάσει όλα τα προ'ι'όντα που την απαρτίζουν και όταν πληροφορήθηκα οτι κυκλοφόρησε και η μάσκα,δεν  έχασα την ευκαιρία.Μετά απο προσωπική χρήση,έχω να σου πω οτι είναι ανάλαφρη,δεν αφήνει κατάλοιπα και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν γαλάκτωμα στο καθημερινό σου λούσιμο!
Ίσως έχεις ήδη διαβάσει και ακούσει για τη σειρά color trend.Μπορείς με ελάχιστα χρήματα,να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.Φαντάσου οτι τα κραγιόν κοστίζουν γύρω στα 2 ευρώ.Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία,απο μολύβια,σκιές μάσκαρα,lip gloss,βερνίκια νυχιών,με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 3 ευρώ!!Αγαπημένα μου χρώματα,είναι το doll pink,ενα φούξια που θυμίζει mac,και το violet friday,ενα συγκλονιστικό μωβ-ροζ!!(Στη φωτογραφία,βλέπεις μόνο το doll pink.To φοράς για ώρες,χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνεις το κραγιόν σου συνέχεια!!)
H τετραπλή σκιά,ήταν δώρο.Όμορφα γήινα χρώματα,που διαρκούν.Ιδανικά για εσένα που δεν θέλεις έντονα χρώματα,να υπάρχουν στο καθημερινό σου μακιγιάζ!
Σου παραθέτω μερικές ακόμη φωτογραφίες,απο το καινούριο μου μακιγιάζ,που δεν κόστισε παραπάνω απο 12 ευρώ..
  υ.γ.το κουτί που περιείχε τα προ'ι'όντα,ντύθηκε,στολίστηκε απο τα κορίτσια μου,με σελίδες απο      περιοδικά,για τις ανάγκες τις φωτογράφισης.(.Είπαμε,όλα μπορούν να ανακυκλωθούν.)
Τώρα στολίζει το δωμάτιο τους και στεγάζει τα βιβλία τους!!

11 σχόλια:

  1. :) Χρησιμοποιώ χρόνια τα προϊόντα της avon!
    Δεν το κάνω επαγγελματικά! Μόνο για προσωπική χρήση! Το αφρόλουτρο λεβάντα είναι το αγαπημένο μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα..Εγω λίγο -σχετικά-καιρό τα χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής!!
    Και εμένα μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο άρωμα..Το γιασεμί-μανταρίνι να δοκιμάσεις!'Θε'ι'κό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!!
    Με γειά σου!! Πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες για τα προιόντα της Avon.
    Θα κατάλαβες πως κόλλησα στο βερνίκι νυχιών με την χρυσόσκονη...τέλειο φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα!Χρησιμοποιώ κι εγώ χρόνια τα προιόντα της avon!όλα είναι πολύ καλά και ειδικά, όταν τα αποκτάς και σε τιμές προσφοράς, ακόμα καλύτερα.Το αγαπημένο μου αφρόλουτρο, αν και τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα είναι το Lilly, μοσχομυρίζει όλο το σπίτι!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!Πολύ λογικές βρίσκω στά πρoιόντα της Avon!Ωραία χρώματα καί στά μανό!Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ κυρίως με τα αρωματάκια της Avon έχω κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα! χρησιμοποιώ καιρό τα προϊόντα τις avon και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Έχουν αρκετά καλές τιμές και ειδικά εαν τα πετύχεις σε εκτπωση. Λατρεύω τα αφρόλουτρα μυρίζουν τέλεια!!! Περιμένω και εγω απο δεύτερα την παραγγελιά μου ανυπομονώ να δοκιμάσω τα καινούργια της κραγιόν και μανό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε, πριν χίλια χρόνια περίπου, είχα πάρει κάποια προϊόντα της avon...από όσο θυμάμαι καλά ήταν...πολύ ενδιαφέροντα όσα μας έδειξες!!
    Τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή δουλειά με το κουτί..μπράβο!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις ξανά..Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να επενδύουμε σε αυτά που είναι οικονομικά και αξίζουν!
      Καλό σου βράδυ:)

      Διαγραφή
  9. δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει προϊόντα avon! Πολύ οικονομικά όμως όπως τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με γεια τα καινούρια σου προϊόντα!! Καλοφόρετα! Φαίνονται όλα τέλεια!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή