Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ελαιοτριβείο..ομορφιάς!

Αν βαρέθηκες να διαβάζεις για διάφορα καλλυντικά που υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα ή απλά διστάζεις να εμπιστευθείς το δέρμα σου στις βλαβερές χημικές ενώσεις αμφιβόλου προελεύσεως,τότε μια βόλτα απο το ''ελαιοτριβείο ομορφιάς''..θα σου χαρίσει οτι ονειρεύεσαι με μικρότερο κόστος και μεγαλύτερα οφέλη..Ας δούμε μαζί μερικά απο αυτά,που είναι το καμάρι μου..
**Έλαιο αμυγδάλου:Προέρχεται απο τους ώριμους καρπούς αμυγδάλου και περιέχει ενα κοκτέιλ απο βιταμίνες Β,Α,Ε και λιπαρά οξέα.Χαρίζει ενυδάτωση,αναζωογόνηση και απαλότητα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.Εγω το χρησιμοποιώ για μασάζ,για τις βλεφαρίδες μου και σαν μάσκα ομορφιάς.Απλά βάζω αρκετή ποσότητα,απλώνοντας απαλά και με κινήσεις ανοδικές στο πρόσωπο και στο λαιμό.Αφήνω να μου χαρίσει απλόχερα όλα του τα οφέλη και μετά απομακρύνω με χλιαρό νερό.Επίσης το απλώνω και σαν μάσκα μαλλιών.Ενυδατώνει απίστευτα τις άκρες τους.Μερικές ισχυρίζονται οτι το χρησιμοποιούν και σαν ντεμακιγιάζ ματιών,αλλά δεν σου το προτείνω γιατί απλά εμένα δεν με έχει βολέψει καθόλου!
Αν τώρα θέλεις αποκλειστικά ενα προ'ι'όν θαύμα για τη τριχόπτωση ή απλά για να δώσεις ενα κίνητρο στα μαλλιά σου ώστε να μεγαλώσουν γρηγορότερα.τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το γνωστό σε όλους μας δαφνέλαιο.Προέρχεται απο εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε λάδι ελιάς,εμπλουτισμένο  με αιθέριο έλαιο δάφνης απο βιολογικές καλλιέργειες.Η βιταμίνη Ε,πάλι κάνει το θαύμα της εδω ενώνοντας τη δύναμη της με τα τόσο σημαντικά λιπαρά οξέα.Με ενα απαλό μασάζ για 3 περίπου λεπτά  στις ρίζες και χρόνο αναμονής μισής περίπου ώρας,θα θρέψει και θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σου.Είναι ιδανικό και για τους άνδρες.
extra tip:εγω το αφήνω να δράσει περισσότερη ώρα.Αρκετές φορές το έχω χρησιμοποιήσει και σαν ολονύκτια μάσκα μαλλιών.Δεν συνιστάται για παθολογική τριχόπτωση,όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη συσκευασία του,αλλά είναι ενας φυσικός και εύκολος τρόπος να βάλει και η φύση το ''χεράκι''της.Μπορεί να εφαρμοστεί και στις βλεφαρίδες με μια μπατονέτα ή με ενα παλιό βουρτσάκι μάσκαρα.Εγω το χρησιμοποιώ και σε δικές μου αλχημείες ομορφιάς..με ικανοποιητικά αποτελέσματα!
Last but not least:Βιολογικό έλαιο άγριου τριαντάφυλλου.Παράγεται απο καρπούς άγριου τριαντάφυλλου βιολογικής καλλιέργειας.Περιέχει όλα τα παραπάνω πολύτιμα συστατικά καθώς και Ω3,Ω6 λιπαρά οξέα μαζί με τη γνωστή μας βιταμίνη C.Αυτό το προ'ι'όν έχει δημιουργηθεί για εσένα που θέλεις να χαρίσεις την περιποίηση που αξίζει στο πρόσωπο σου,ενισχύοντας την ανανέωση του και προστατεύοντας το απο την πρόωρη γήρανση.Η ξηρή σου επιδερμίδα θα αποτελέσει παρελθόν.Τέλειο για ευαίσθητες και ώριμες επίσης.
 Η σειρά αυτή της Αpivita,έχει αρκετά ακόμη που σίγουρα διεκδικούν μια θέση στο μπάνιο μου..
Και γιατί όχι και στο δικό σου**
(μείνε συντονισμένη γιατί στο επόμενο επεισόδιο,sssh..ου έχω φανταστικό DIY spray,ενυδάτωσης και λάμψης,για τα μαλλιά σου!)

17 σχόλια:

  1. έχω χρησιμοποιήσει παλιά το δαφνέλαιο και ήταν πολύ καλό!(είχα τριχόπτωση στην πρώτη γέννα μου)...
    περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σου για τα μαλλιά γιατί με τη θάλασσα και ήλιο έχουν γίνει ξηρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ καλό προ'ι'όν αρκεί να το χρησιμοποιείς συστηματικά,για να δεις αποτελέσματα..
      φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Η apivita έχει φανταστικά προιόντα.
    Χρησιμοποιώ σαμπουάν για λούσιμο μαλλιών με χαμομήλι και μέλο και τη μάσκα προσώπου με άργιλο(σου συνιστώ να τη δοκιμάσεις) και κατα καιρούς διάφορα.
    Μου άρεσαν οι προτάσεις σου,κάτι θα κάνω!
    φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου!
      Η Apivita,εχει πολύ προσεγμένα προ'ι'όντα ομορφιάς.Το σαμπουάν και τη μάσκα πολύ θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσω!
      φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Προχτές μου έλεγε η κομμώτρια μου πόσο καλό κάνει το δαφνέλαιο, θα το αγοράσω σίγουρα τώρα που έμαθα και κάτι παραπάνω ,Καλό σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το αγοράσεις..Είναι αρκετά οικονομικό και διαρκεί πολύ!
      φιλιά*)

      Διαγραφή
  4. kataplhktikh etairia h apivita!!! 8elw na parw to dafnelaio gia tis vlefarides!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν τα ήξερα αυτά τα λαδάκια!! ωραίες προτάσεις μου φαίνονται!!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα αγοράσεις γιατί έχουν πολλές χρήσεις με πολύ φυσικό τρόπο!

      Διαγραφή
  6. Great blog! ;)

    Maybe u wanna follow each other?

    Love, Carla Verne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δαφνέλαιο (όχι της apivita)είναι δοκιμασμένο κι από μένα. Εξαιρετικό! Αλλά όχι σαν μάσκα 15' . Κανονικά, πρέπει να μένει όλο το βράδυ. Δύσκολο αλλά έτσι βλέπεις αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα όσα προτείνεις είναι πράγματι καταπληκτικά..δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα, αλλά άλλες μάρκες...εν καιρώ θα δοκιμαστούν κι αυτά..για το άγριο τριαντάφυλλο δεν το συζητώ καν..είναι υπέροχο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η apivita έχει τέλεια προϊόντα!! Και σαμπουάν και αφρόλουτρα και απίθανα σαπουνάκια καθαρισμού! Τα λαδάκια που μας προτείνεις δεν τα έχω πάρει και καιρός είναι να τα δοκιμάσω! χιχι!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από Apivita το μόνο προιόν που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα είναι το γαλάκτωμα με χαμομήλι και μέλι. Το έλαιο αμυγδάλου μου έκανε ένα κλικ περισσότερο από τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο το post σου!:) Σήμερα αγόρασα δαφνέλαιο και δεν ξέρω πως ακριβώς να το χρησιμοποιήσω. Να το βάλω και στις ρίζες για καλύτερο αποτέλεσμα? Κάθε πότε πρέπει να το βάζω και πόση ποσότητα περίπου?



    http://mrsbrightside1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή