Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

''ο αρχιτέκτονας των μαλλιών σου''...

....Έτσι ονομάζεται αυτό το θαυματουργό προ'ι'όν που λανσάρεται απο τη Κerastase.Και πως να μην είναι το καμάρι της,αφού είναι  πραγματικά υπέροχο και άκρως δυναμωτικό για τα μαλλιά σου,που διψάνε για κάτι διαφορετικό!.Διφασικός ορός,που αναδομεί την ύλη της τρίχας και σαν ένας ''έμπειρος αρχιτέκτονας''την επισκευάζει.Παρατηρώντας αρκετά σχόλια για το συγκεκριμένο προ'ι'όν,έκανα μια έρευνα αγοράς και ομολογώ αρχικά μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα,γιατί απευθύνεται σε γυναίκες που βάφουν συχνά τα μαλλιά τους και κάνουν πολλές χημικές εργασίες.Στα συν είναι οτι επανορθώνει τις σπασμένες άκρες εως 95%!! Σε 5 μόλις εφαρμογές η κάθε τρίχα ξεχωριστά κερδίζει 2 βαθμίδες διάβρωσης!!Τα ποσοστά ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστα!
2-3πιέσεις ,για να αναμείξω τις υφές,ήταν αρκετές για να πειστώ οτι τα χρήματα μου δεν πήγαν χαμένα!Απλώνεται πολύ εύκολα κατά μήκος των μαλλιών,είτε είναι βρεγμένα για να τα ξεμπερδέψεις πιο εύκολα,είτε μετά απο το πιστολάκι ή το σίδερο ισιώματος για βαθειά θρέψη,ενδυνάμωση και λείανση!Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα,δεν λαδώνει τα μαλλιά και έχει ενα διακριτικό άρωμα.Το χρησιμοποιώ εδω και δυο μήνες περίπου και μπορώ να σου πω,οτι έχω δει τρομερή βελτίωση στα μαλλιά μου που ήθελαν λίγη περισσότερη φροντίδα μιας και τα ταλαιπωρώ ιδιαίτερα με τις βαφές.Μπορείς αν θέλεις να το δεις και εδω,απο όπου το είχα προμηθευτεί και εγω.Ευτυχώς που στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει έκπτωση,οπότε λέω να αγοράσω άλλο ένα,γιατί το καλοκαίρι θα το χρειαστώ οπωσδήποτε..Εσύ;)

6 σχόλια:

  1. και εγω νομιζω ,απο τα προΐόντα που εχω δοκιμασει .ειναι το καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα κούκλα μου! Τα προϊόντα της Kerastase τα λατρεύω... αυτό όμως δεν το'χω δοκιμάσει ακόμα! Ελπίζω να το πάρω σύντομα, γιατί τα μαλλάκια μου το χρειάζονται επειγόντως!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο προιόν!!Σίγουρα θα το αποκτήσω για όλους τους λόγους που αναφέρεις....σπάσιμο της τρίχας από τις βαφές, και από το πιστολάκι!!Επισκέφτηκα ήδη το site και έχω φτιάξει μια ωραία λίστα....καλή σου εβδομάδα, κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπίσης Νατάσα..Θα ευχαριστηθείς το συγκεκριμένο προ'ι'όν σίγουρα!
      Εγω ήδη απολαμβάνω τη μάσκα μαλλιών που μας πρότεινες σε προηγούμενο post σου..και ετοιμάζω ανάλογη ανάρτηση..φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καταπληκτικό review!! Αν μπορέσω θα το πάρω και εγώ να το δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή