Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κerastase:το ελιξήριο ομορφιάς μου!

Τη πρώτη φορά που άκουσα γιαυτό το λάδι,δεν του έδωσα και πολύ σημασία,γιατί το καλοκαίρι είχα ''απασχολήσει'' τα μαλλιά μου,με άλλα προ'ι'όντα..Ίσως η σκέψη και μόνο οτι μπορεί να μου προσφέρει επιπλέον λιπαρότητα,με απώθησε αρχικά.Μέχρι που μια καλή μου φίλη,μου το έκανε δώρο!Αρχικά,με κέρδισε η μυρωδιά του.Είναι πραγματικά υπέροχη!Και δε σου κρύβω οτι προτιμώ να το απλώνω και στο σώμα,κάτι που με ξετρελαίνει,γιατί το άρωμα του, μου χαρίζει απίστευτη ενέργεια!
Eνα εκρηκτικό ''κοκτέιλ'',σπάνιων ελαίων,ενώνει τις δυνάμεις του και υπόσχεται να σου χαρίσει,τα μαλλιά,που πάντα ονειρευόσουν.!
Σημείωσε:
*Έλαιο Καλαμποκιού: πλούσιο σε βιταμίνες Α,Ε,Ωμέγα 6.Θρέφει άμεσα,προσφέροντας ανθεκτικότητα.
*Έλαιο Αργανιάς: απο τα πιο σπάνια έλαια στον κόσμο!Περιέχει βιταμίνες Α,D,E.Αναδομεί,αναζωογονεί και δυναμώνει!
*Έλαιο Καμέλιας:Προερχόμενο απο Κεντρική και Ανατολική Ασία και είναι γνωστό για το ξεχωριστό του άρωμα.Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη F.Λειαίνει και δίνει λάμψη.στα μαλλιά σου!
*Έλαιο Πρακάξι: Απο τα πιο σπάνια έλαια του Αμαζονίου.Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αυτό!


Όσο για τις χρήσεις του,είναι πραγματικά πολλές.Καταρχήν εγω απλώνω,μια μικρή ποσότητα στις ρίζες,κάνοντας μασάζ,αλλά και στις άκρες.Για ιδανικά αποτελέσματα,το αφήνω ολόκληρη νύχτα.Το επόμενο πρωί,αφού λουστώ,απλώνω μια μικρή ποσότητα σε όλα τα μήκη (όχι όμως στις ρίζες) και μετά στεγνώνω.Είναι ιδανικό,για σενα που θέλεις ενα ''ολόισιο''αποτέλεσμα,αλλά και για σένα που θέλεις,όμορφες στιλπνές μπούκλες,που δεν φριζάρουν(πίστεψέ με έχει ''περάσει''με επιτυχία στο τεστ και των δυο περιπτώσεων!).Ολοκληρώνοντας,το χτένισμα μου,περνάω ελάχιστη ποσότητα στις άκρες,για έξτρα λάμψη,ή το βάζω στη τσάντα μου για ενα μίνι φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.(Μη ξεχάσεις το ''μυστικό'' μας ε? απλώνεις και λίγο πίσω απο τα αυτιά και άσε τους άλλους να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράς!)
περισσότερες πληροφορίες,μπορείς να βρεις εδω..

7 σχόλια:

  1. to exw dokimasei ki egw ,kalo den lew kai apisteyth myrwdia...alla h timh toy den mou arese katholou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mμμ..συμφωνώ,αλλά σκέψου οτι διαρκεί πολύ καιρό γιατί η ποσότητα που θα χρειαστείς κάθε φορά,είναι μικρή.Οπότε αν το συγκρίνεις με άλλα προ'ι'όντα,αντίστοιχα,ίσως διαπιστώσεις,οτι τελικά συμφέρει!

      Διαγραφή
  2. εχω διαβασει τοσα πολλα για αυτο το λαδι.Το μονο που με φρεναρει ειναι να μη λαδωνει.κατα τα αλλα θεωρω οτι κανει ολα οσα υποσχεται.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο δίλημα,είχα και εγω!Αλλά δεν λαδώνει,αν δεν το βάλεις στις ρίζες και αν βάλεις πολύ μικρή ποσότητα.Πραγματικά,θα διαπιστώσεις μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σου!

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ καλό...Αυτό με τις στιλπνές μπούκλες χωρίς φριζάρισμα πολύ μου άρεσε...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω έχω μπούκλες και είναι απο τα καλύτερα προ'ι'όντα που έχω δοκιμάσει ποτέ!!
      Να το προτιμήσεις!!

      Διαγραφή
  4. Έχω ένα θέμα πράγματι με την λιπαρότητα,που πιστεύω πως αν το απλώσω στις ρίζες θα μου λαδώσει τα μαλλιά!!Είναι πραγματικά τέλειο προιόν,με γεια σου κορίτσι......το έχω στα υπόψιν μου εδώ και πολύ καιρό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή