Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

chocomania...

Βρες μου εναν που δεν του αρέσει η σοκολάτα..
Που δεν έχει υποκύψει στη γοητεία της..Υπάρχουν τόσες πολλές γεύσεις,που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο..Αν όμως παραπονιέσαι οτι οι θερμίδες,δεν είναι με το μέρος σου,βρήκα εναν άλλο τρόπο,να την απολαύσεις,χωρίς το βασανιστικό μέτρημα τους..Πως;
Αγοράζοντας το καινούριο chocobutter,του Body shop..Στη παραπάνω φωτογραφία,σου δείχνω,την πολύ chic συσκευασία του..Μόλις ανοίξεις το καπάκι,θα καταλάβεις τι εννοώ.Η μυρωδιά της σοκολάτας,είναι πολύ δελεαστική.Η υφή του είναι παχύρευστη,ιδανική για απαλό μασάζ,στο σώμα.Αφήνει την επιδερμίδα,πολύ απαλή,ελαστική.Αισθάνεσαι την ενυδάτωση,που θα σε συντροφεύει,μέχρι το επόμενο ντους.Και βέβαια,δε χρειάζεται να βάλεις το αγαπημένο σου άρωμα..Πιστεύω οτι θα είναι ενα ιδανικό προ'ι'όν  και για το καλοκαίρι,γιαυτό και ανυπομονώ!!
H σειρά κυκλοφορεί σε :Body scrub,Shower cream,Body Lotion,Lip butter..Mπορείς να τα αποκτήσεις όλα,ή να κάνεις το δικό σου συνδιασμό,για σένα ή την αγαπημένη σου φίλη....Μια βόλτα απο το πλησιέστερο Body Shop λοιπόν,για να ρίξεις μια ματιά,στο stand της Chocomania!

4 σχόλια:

  1. agapaw body shop kai sokolata!
    prepei na einai teleio to boddy butter. egw to eiha se karyda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιττό να σου πω πως αυτό το post ήταν απλά η δικαιολογία που χρειαζόμουν για να (ξανα)πάω μια βόλτα στα αγαπημένα Body Shop!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι όπως το ..."αλλά μην το πιείτε, λουστείτε.." μιαμ μιαμ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα πάρει παλιά ένα βούτυρο κακάο από τα body shop και ακόμα έχω τη μυρωδιά του στο μυαλό μου! Φαντάζομαι κι αυτό έτσι θα μυρίζει κάπως. Θα πάω να το δοκιμάσω πάντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή