Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

liftactiv..κανείς?

Η ιστορία έχει ως εξής...Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια προ'ι'όντα για το πρόσωπό μου.Δεν είμαι απο εκείνες που δεν θα άλλαζαν τη κρέμα τους με καμία άλλη.Τα ράφια των φαρμακείων και των καταστημάτων καλλυντικών είναι γεμάτα με μικρούς θησαυρούς, αρκεί να έχεις τη διάθεση να τους ανακαλύψεις.Ψάχνοντας λοιπόν για κάτι καινοτόμο και δραστικό ,διάβασα αρκετές κριτικές απο άλλες φίλες bloggers, που μοιράζονται την ίδια ''εμμονή'' με εμένα.Όλες οι ψήφοι εμπιστοσύνης, ήταν για το καινούριο serum- μικρό θαύμα- θα το έλεγα εγω, της Vichy!

.Αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω και εγω,μιάς και χρειάζομαι κάτι επιπλέον για τη καθημερινή μου φροντίδα.
Αρχικά με κέρδισε η εξωτερική του εμφάνιση.Η ασημένια συσκευασία του είναι αρκετά δελεαστική και αποκλείεται να μην τη προσέξεις, ανάμεσα σε τόσα άλλα προ'ι'όντα.Η Έφη-αισθητικός- που δουλεύει στο φαρμακείο που εμπιστεύομαι και ψωνίζω, κούνησε με επιδοκιμασία το κεφάλι, όταν τη ρώτησα για την γνώμη της.''Ολική μεταμόρφωση της επιδερμίδας σε 10 λεπτά!'', μου είπε.Όσο και αν φαίνεται ουτοπία, απλώνοντάς το, αισθάνεσαι αμέσως τη διαφορά! Το δέρμα σου είναι βελούδινο και λείο.Η σύνθεσή του είναι απαλή και κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.Ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.Εγω το απλώνω το πρωί μετά το συνηθισμένο καθαρισμό και πριν την ενυδατική μου.Το βράδυ , δεν χρησιμοποιώ κάποιο άλλο προ'ι'όν.

Ψάχνοντας τα συστατικά της ,διάβασα οτι περιέχει Ραμνόζη , ενα αντιγηραντικό, δραστικό συστατικό.Ομολογώ οτι πρώτη φορά είχα ακούσει γιαυτό.Βρήκα λοιπόν τις πληροφορίες  και σου τις μεταφέρω: ( η Ραμνόζη είναι ενα εξαιρετικά δραστικό συστατικό, φυτικής προέλευσης, με μοναδικές ιδιότητες.Τι κάνει? Ενεργοποιεί το θηλώδες δέρμα, την κινητήριο δύναμη όλου του δέρματος, προκαλώντας ενα ''μίνι σοκ'', κάνοντας την να ''δουλέψει'' και να ''ξεφορτωθεί'', τις ρυτίδες μας!!)
Η Ραμνόζη, το υαλουρονικό οξύ και το παραδοσιακό ιαματικό νερό της Vichy,συνεργάζονται ιδανικά σε αυτό τον ορό νεότητας και διεισδύουν ταχύτατα στο δέρμα, προσφέροντας σου, ενα lifting μεγάλης διάρκειας.Ποια απο εμάς, θα αντισταθεί στην ικανότητα του, να μας χαρίσει, λίγα επιπλέον χρόνια?Εγω πάντως,οχι!!

( η συσκευασία είναι 30 ml και κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ.)
photos from google images.

6 σχόλια:

  1. Aγαπημένη μου, έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αυτό το serum,που ανυπομονώ να τελειώσει το δικό μου για να το αποκτήσω....με γεια σου, λοιπόν!!
    φιλάκια πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω ένα δειγματάκι από περιοδικό και δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.
    πάντως τα σέρουμ βοηθάνε τρομερά νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που σου αρέσει! Δεν έχει τέλεια υφή; Μπορεί να μην είναι πολύ οικονομικό αλλά χρειάζεσαι 2 σταγόνες για όλο το πρόσωπο οπότε πιστεύω ότι αξίζει. Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Natalie: είναι πραγματικά πολύ καλό προ'ι'όν.Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς, τόσο μεγαλύτερα είναι τα οφέλη.Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένη.Όσον αφορά τη τιμή του , νομίζω οτι ανήκει στα οικονομικότερα στη κατηγορία του.Βασικά πρέπει να κάνουμε μια έρευνα αγοράς, γιατί οι τιμές αυξομειώνονται, ανάλογα το φαρμακείο.Άσε που συμφέρει γιατί χρειάζεσαι μόνο 1-2 σταγόνες για όλο το πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to farmakeio tis geitonias mou to exoune 34 lires distixos, ligo pio akrivo. akougetai omos poli kalo. nomizo se sigkrisi me tis times pou exoun ta serum (60lires +), einai arketa oikonomiko. sta ipopsin

    ΑπάντησηΔιαγραφή