Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

όμορφη?..φυσικά!


Η μαμά μου έλεγε πάντα: ''Ποτέ να μην βάζεις στο πρόσωπό σου, αυτό που δεν μπαίνει ούτε στο πιάτο σου''...

Χιλιάδες βαζάκια, μπουκαλάκια  με το ελιξήριο της νεότητας, έχουν κάνει κατάληψη στα ράφια μας και υπόσχονται θαύματα..Πόσα απο αυτά όμως ..πραγματοποιούν?

Γιατί δεν εμπιστεύεσαι τη δύναμη της φύσης? Γιατί δεν επιλέγεις φρέσκα προ'ι'όντα απο το ψυγείο σου ή τη λα'ι'κή της γειτονιάς σου, που μπορούν να σε κάνουν πιο όμορφη και λαμπερή αλλά και να σε γλιτώσουν απο περιττά έξοδα?( για παράδειγμα, λίγο γιαούρτι με φρέσκα φρούτα , είναι μια super αποτοξινωτική μάσκα, που ''δουλεύει'' το ίδιο καλά με μια αντίστοιχη χημική,που κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ).

Επιπλέον οτιδήποτε φτιάχνουμε σπίτι, είναι 100% natural.Το γεγονός οτι τα αγνά αυτά προ'ι'όντα δεν περιέχουν συστατικά που δεν μπορούμε να προφέρουμε,είναι αρκετά σημαντικό.

Τα νέα είναι καλά, ακόμα και για εσένα που έχεις ευαίσθητο δέρμα ή για εσένα που είσαι ενάντια στα πειράματα που γίνονται στα ζώα..

Την επόμενη φορά, λοιπόν που θα πας για ψώνια, μην ξεχάσεις την λίστα ομορφιάς σου!!

2 σχόλια:

  1. symfwnw...egw ftiaxnw polla pragmata monh mou..8a breis diafores syntages se post mou..an dokimaseis kamia pes mou ps sou fanhke!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στη τύχη.. πόσο μάλλον την υγεία μας.. πρίν λοιπόν αφεθούμε στην τύχη διαφόρων προ'ι'όντων, καλό είναι να ξεσκονίσουμε τις συνταγές της μαμάς ή της γιαγιάς μας, που κάτι ήξεραν περισσότερο ..( θα δοκιμάσω και τις δικές σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή